Sütik kezelése

Marketing tanácsadás

Házat sem építenél tervrajz nélkül, ugye? Ha az ötleted már megvan, de a kivitelezéshez szükséged van tanácsra, esetleg félsz szakértő nélkül belevágni, mi minden problémádat megoldjuk.

Egy vállalkozás megszületésének kezdő lépése a jó ötlet, de a hatékony működéshez alaposan megtervezett kivitelezési stratégia és kivitelezési terv szükséges. Egy ilyen fontos üzleti elemet tapasztalat nélkül azonban nem könnyű megálmodni!

Amennyiben nem szeretnél nagy kockázatot vállalni, nem elég az autodidakta módon történő tanulás. Gondolj csak bele, miért veszélyeztetnéd a sikered azzal, hogy stratégia nélkül vágsz bele?
Szóval, ha az ötleted már megvan, de nem tudod egyedül megtervezni a kivitelezést, az álmokat valósággá váltani, akkor ránk van szükséged! Éppen ilyen esetekre hoztuk létre a tanácsadás szolgáltatásunkat, hiszen mi több száz projekten vagyunk túl, így nagy tapasztalatunk van a tervezés és a végrehajtás minden szegmenséből, a kezdeti tervezéstől egészen a megvalósítás mikéntjéig.

A tanácsadás tartalmazza:

  • Az ötlet realitásának felülvizsgálatát
  • Tanácsokat a weblapod már megtervezett vagy jövőbeni felépítését illetően
  • Marketing tippeket (tartalom, terjesztés, kampányok, stb.)
  • Marketing kutatást és a stratégia megalkotását
  • Kedvezményes kivitelezési ajánlatot

Mindezt kellemes környezetben, belvárosi irodánkban valósítjuk meg, ahol programozó, designer, marketinges és projekt gondozásért felelős szakemberek segíthetnek a feladat komplex megoldásában, hogy te nyugodt szívvel vághass bele a projektedbe és egy lépéssel közelebb járj a sikerhez.

Érdekel a marketing tanácsadás?

Kapcsolódó esettanulmányok

Liferay

Megnézem

ProSelf. Érted vagyunk.

Megnézem

Burger King® Magyarország

Megnézem