Sütik kezelése

Digital Branding Conference

Konferencia

A digitális forradalom korszakában a marketing módszerek percről-percre változnak, így ami ma modernnek számít, az kis túlzással egyik napról a másikra elavulttá válhat. A folyton cserélődő trendek és megoldások, sokak számára kihívást jelenthetnek, de NEM LEHETETLEN lépést tartani velük!

Marketing csodafegyverek helyett hiteles szakértők és trénerek előadásaiból állítottunk össze egy inspiráló programot, így a HRENKO és a Teleki-Degenfeld Kastélyszálló Szirák közreműködésében létrejövő Digital Branding Conference segít az összetett digitális világban márkát építeni.

A kastélyszállóban tartandó szakmai konferencia elsődleges célkitűzése, hogy exkluzív találkozási lehetőséget biztosítson a Magyarországon tevékenykedő cégek vezetőinek, hogy jobban átlássák a piaci viszonyokat, minél jobban kihasználhassák a webmarketing adta lehetőségeket, illetve gyümölcsöző kapcsolatokat építhessenek ki.

Digital branding, a szükséges jó! Tapasztalatunk szerint sokak nem gondolnak ebbe bele, úgy gondolják, hogy elegendő egy Facebook oldal és egy honlap (jó esetben reszponzív), aztán majd jönnek maguktól a vevők, özönlenek a megrendelések, de ez sajnos a legritkább esetekben történik így. Szeretnénk megspórolni mindenkinek ezt a csalódást, a már sikeres vállalkozókat, cégtulajdonosokat pedig megismertetni a legfrissebb digital branding eszközökkel, technikákkal és olyan szemléletmódokkal, amikkel előrébb kerülhetnek.

Helyszín

A rendezvény exkluzív környezetét a Teleki-Degenfeld Kastélyszálló Szirák biztosítja, hogy a vendégek a város zajától elmenekülve képezhessék magukat, jó néhány új készségre és ismeretre tehessenek szert, miközben ráadásul jól szórakozhatnak!

Konferenciánkon nagyszerű szakemberekkel, elismert tanácsadókkal és olyan vállalkozókkal találkozhatnak a résztvevők, akik a való életben is élnek a digital branding eszközeivel. Előadóink nem marketing csodafegyvereket ígérgetnek, nem beszélnek a levegőbe, hanem gyakorlatban bevethető tippeket, olyan módszereket, szemléletmódokat adnak hallgatóságuknak, amivel nekik már sikerült elérni a céljukat.

Workshop

A 2016-os rendezvény esetében nem csak konferenciával, hanem workshoppal is szolgáltunk érdeklődőink számára. Úgy gondoljuk, a marketing automatizáció világát éljük, enélkül nem tudjuk elképzelni a jövőt sem.

Ennek megfelelően találtuk ki a workshop koncepcióját is, az egyik legjobb automatizációs szoftver, az Active Campaing hivatalos viszonteladójaként mutattuk be a programot. A nap folyamán az érdeklődők elmélyedhettek a marketing automatizációban, sőt élesben mérettethették meg magukat, hiszen egy valós projektet oldottak meg. A projekt részeként az automatizálás tartalommarketingben való jelentősége is górcső alá került.

Így éreztük magunkat 2016-ban

Ne maradj le Te sem!