Sütik kezelése

Digital Session

Az ötlet

Ha gyakran jársz szakmai rendezvényekre, bizonyára ért már csalódás. Talán az előadások színvonala nem volt megfelelő, túl sok volt a sales vagy éppen csak rosszul érezted magad. Mi is találkoztunk már mindhárom tényezővel, így arra gondoltunk, hogy kéne egy olyan kezdeményezés, ami kreatívan ötvözi a meetupok kötetlen hangulatát, az inspiráló tudásmegosztást és storytellinget. Ezért hoztuk létre a Digital Session Budapest rendezvénysorozatot, ami egy új közösségi színteret alkot, az infotainment egy változatát testesíti meg.

Elismert, sikeres előadók

A Digital Sessionökön szakmázni gyűlünk össze (nem eladni, nem ígérgetni), ezért az előadók NEM megmondóemberek lesznek, hanem olyan multik, befutott cégek, izgalmas startupok elismert és sikeres szakértői, akikről tényleg érdemes példát venni. Itt NEM az alapokról lesz szó, hanem olyan problémák megoldásait göngyölítjük fel, amik téged is érinthetnek, illetve olyan storykat hallgathatsz meg, amiket sehol máshol.

Kakukktojások

A programot minden alkalommal egy kakukktojás vendég zárja, mert szeretjük a jó történeteket és a színes egyéniségeket. A meglepetés vendég kilétét mindig titokban tartjuk majd, ezzel is szeretnénk egy kis izgalmat csempészni a dologba, de abban biztos lehetsz, hogy emlékezetes találkozás lesz! Olyan vendégeket hívunk majd, akivel érdemes és titkon talán szeretnél is összefutni, de arra a mindennapokban nagyon kicsi az esély.

DS Talent Program

Számunkra kiemelten fontos a tehetséggondozás, ami a résztvevő cégek számára is a társadalmi felelősségvállalás része lehet. Így a Digital Session bevételeinek egy részét minden alkalommal egy kiemelkedő fiatal tehetség támogatására fordítjuk, olyan tárgyi eszközök formájában, amik segítséget nyújthatnak az előmenetelében. A díjazott fiatal kiválasztása során együttműködünk különböző tehetséggondozó, iskolai szervezetekkel és alapítványokkal. Az átadást minden esetben dokumentáljuk és megosztjuk a résztvevőkkel a közösségi média felületeinken, illetve a következő Digital Session rendezvényen.

Ott találkozunk!

Belvárosi helyszínünkön biztosan jól érzed majd magad, hiszen a terepet a KAPTÁR biztosítja. Még nem találkoztál vele korábban? A KAPTÁR a szabadúszók coworking helye Budapest szívében. Közösségi iroda, fejlődő cégek otthona és sorsdöntő találkozások színtere egy helyen, közel mindenhez és mindenkihez. Jól hangzik, ugye?

A Session után pedig mindenkit szeretettel várunk egy közös koccintásra és beszélgetésre, akár az előadásokról, akár másról.

Ne maradj le Te sem!