Sütik kezelése

DS Talent Program

Beszállunk a jövőbe

Úgy gondoljuk, hogy mióta világ a világ, még a legnagyobb tehetségek is rászorultak némi támogatásra. Egy olyan kezdő lökésre, ami segít elindulni. A legtöbb esetben ehhez bizony olyan tárgyi vagy anyagi tényező kell, amit az érintettek nem feltétlenül tudnak előteremteni. Szeretnénk ezen változtatni, úgyhogy segítünk!

A feltételünk az, hogy a pályázóknak meglévő innovációs, technológiai, számítástechnikai projekt ötlettel kell rendelkezniük.

Összedobjuk közösen

Mivel sok kicsi sokra megy, ezért a Digital Session eseményeink bevételeinek egy részéből vállaljuk, hogy minden rendezvény alkalmával választunk és támogatunk egy olyan 10-18 év közötti fiatalt, aki erre érdemeivel rászolgált.

Fontos, hogy nem kizárólag rászorulókra gondolunk, hanem olyasvalakikre, akiknek bonyolultabb vagy nehezen beszerezhető eszközre, alkatrészre, technológiára van szüksége ahhoz, hogy projektjét megvalósítsa. A finanszírozást a befolyt jegyárak egy részéből, saját felajánlásainkból, és amennyiben az adott rendezvény előadói ehhez hozzájárulnak, az ő tiszteletdíjaikból rendeznénk.

Megmutatjuk a világnak

Szeretnénk, ha minden résztvevő tudna a projekt alakulásáról, ezért az eredményeket természetesen nem tartjuk meg magunknak. Közösségi média felületeinken, a weboldalon és a következő Digital Session alkalmával bemutatjuk, hogy ki az aktuális DS Talent Program díjazottja, milyen projekten dolgozik, és ahhoz hogyan tudtunk hozzájárulni.

A jelentkezésről

  • A pályázó 10-18 éves, tanulói jogviszonnyal rendelkező diák, vagy egy ilyen személy nevében pályázó tanár, szülő, hozzátartozó
  • Saját innovációs, technológiai, informatikai projekt, amihez a pályázónak segítségre van szüksége
  • A szükséges eszköz, szoftver, alkatrész, stb. megnevezése
  • Rövid bemutatkozás és projekt brief elküldése
  • A bemutatkozás és brief küldése videó formátumban előnyt jelent!

Leadás: A jelentkezési anyagot PDF, a videót pedig kérjük, hogy link formában küldd (YouTube, stb.) a hello@hrenko.hu címre, a tárgy legyen: DS Talent vagyok!

Szállj be Te is a jövőbe!