Sütik kezelése

Online Marketing Inspirációk

Az ötletről

Van az úgy, hogy elakadsz, mert nem jön az ihlet, vagy csak hiányzik pár alapvető infó, vagy mondjuk nem értesz kellőképp a SEO-hoz, és ilyenkor bizony jól jön egy segítő kéz, aki végigvezet az úton.

Az Online Marketing Inspirációk workshop sorozatot azzal a céllal indítottuk útnak még 2014-ben, hogy olyan hasznos és érdekes információkat adjunk át Neked, amelyek azonnal bevethetőek a mindennapi munkában, és inspirációs forrásként szolgálnak.

A workshopok ingyenesek, de a részvételhez előzetes regisztráció szükséges, mert a sok jó ember sokszor alig fér el a Groundon.

A Google támogatásával

Ahhoz, hogy az OMI rendezvényeket ténylegesen ingyenesen, mégis magas színvonalon, a belváros szívében tarthassuk, szükségünk volt egy partnerre. Az Online Marketing Inspirációk legnagyobb támogatója így a Google lett, ami magát a helyszínt is szolgáltatja. A workshopok így kellemes, közvetlen hangulatban, kiváló körülmények között működhetnek minden alkalommal.

A rendezvénysorozat helyszíne a Google Ground: 1082 Budapest, Nagytemplom utca 30.

Nagyszerű előadók, hálás közönség

Egy cégvezetőknek, céges marketingeseknek készülő rendezvény szívét-lelkét, ami a sikert garantálja, természetesen a program adja. Erre mi is minden alkalommal kiemelt figyelmet szentelünk. Törekszünk arra, hogy nagyon aktuális, vagy olyan örökzöld témákkal tarkítsuk a műsort, amik újra és újra felmerülnek, a legedzettebb szakembereket is zavarba hozva olykor.

Rendszeres visszatérők mellett mindig igyekszünk új, érdekes és izgalmas fellépőknek alkalmat és lehetőséget nyújtani arra, hogy szakterületükről beszélhessenek. Ezt a közönség azzal hálálja meg, hogy az ő soraikban is vannak törzsvendégeink.

A jövő

Bár a rendezvény portfóliónk egyre bővül, nem szeretnénk elszakadni a gyökerektől. Nagyra értékeljük a már felkért és a leszervezés alatt álló előadók lelkesedését, a közönség bizalmáról és hűségéről nem is beszélve. Éppen ezért, bár szeretnénk új kapukat kinyitni, a régieket is szeretnénk tárva tartani, így a 2017-es évadban is számíthatsz ránk. Találkozunk?

Amennyiben érdekel a többi, általunk szervezett szakmai program is, kattints az események menüpontra, illetve csatlakozz hozzánk az Online Marketing Inspirációk Facebook csoportban.

Ne maradj le Te sem!