Sütik kezelése

Arculattervezés

A jó design segít, a rossz design megbénít, ez bizony a csúf igazság. Az emberek fejében mindössze néhány másodperc alatt alakul ki a rólad alkotott kép, nem különbözik ez az üzleti életben sem. Ne kockáztasd a sikered azzal, hogy az arculatod nincs megfelelően felépítve!

A céged vizuális kommunikációja gyakorlatilag mindent elmond a vállalatról és persze rólad is. Az arculattervezés azonban nem könnyű dolog, kicsit olyan, mintha elmennél a szabóhoz és ruhát akarnál készíttetni magadnak. Pontosan rád kell szabni, passzolnia kell az egyéniségedhez és kényelmesnek kell érezned, valamint az sem árt, ha másoknak is tetszik, és könnyen be tudnak azonosítani téged általa.

Egy ütős arculat megfogja a felhasználó tekintetét, információt ad neki és igényesen szórakoztatja, ezért is kell ezt a „gyereket” úgymond közösen a világra hoznunk, hiszen te leszel a mamája (vagy a papája) mi pedig a bábák, akik segítenek abban, hogy minden úgy menjen, ahogy kell.

Sokszor az ügyfélnek elképzelése sincs róla, milyen arculatot, színeket, betűtípusokat és logót szeretne, ami nem baj, ez valóban egy nehéz döntés. Mit mutasson meg a tulajdonosból, a termékből, kikhez szóljon, hogyan szóljon, milyen színek domináljanak?

Az arculattervezés másik fontos tényezője, hogy amennyire téged tükröz a végeredmény, épp annyira kell, hogy a célközönségedről szóljon. Ezt az egyensúlyt megtalálni talán a legnagyobb kihívás az egész folyamatban, de azért vagyunk, hogy átsegítsünk a nehézségeken.

Nincs is annál csodálatosabb érzés, mint mikor leülünk beszélgetni, te körvonalakban elmondod, mit is érzel, mit is álmodtál meg, mi pedig elkészítjük, aztán megmutatjuk neked, és azt tapasztaljuk, hogy mosolyogva csillog a szemed, mert azonnal a sajátodnak érzed.

Arculattervezésre van szükséged?

Kapcsolódó esettanulmányok

Shaolin Studio

Megnézem

BroadMax

Megnézem
Bastion Residence

Bastion Residence

Megnézem