Sütik kezelése

Grafikai tervezés

A marketing elemek az egyik legfontosabb szeglete a grafikai tervezés, hiszen a vizuális megjelenés nélkül aligha működne a márkaépítés, vagy az értékesítés. Grafikai tervezés nélkül nem jöhet létre egy szép logó, csomagolás, banner, animált videó vagy maga a weblap.
A vizualitás az a fontos elem a kommunikációban, amely ha a megfelelő kezekbe kerül, a siker kulcsa is lehet. Éppen ezért grafikusaink a szó szoros értelmében kreatívak, mindenre van egy frappáns ötletük, szabadidejükben képregényt rajzolnak, szenvedélyük a munkájuk és ez nem csak bullshit.
Számunkra fontos, hogy személyesen találkozzunk, hiszen a végeredményhez kell az érzés, az ember, a kisugárzásod, hogy végül valóban olyan munkát adhassunk ki a kezünkből, ami megtestesíti az álmaidat.

Szolgáltatásaink

  • online grafikai tervezés – honlapok, webáruházak, webportálok, microsite-ok, hírlevelek, online kreatív bannerek minden hirdetési felületre
  • offline grafikai tervezés – közterületi plakátok, molinók, katalógusok, szóróanyagok, magazinok, könyvek, kreatív marketing anyagok
  • grafikai tervezés egyedi felületekre – 3D-s reklámanyagok, épületfeliratok
  • nyomdai előkészítés és kivitelezés
  • teljes körű cégarculat tervezés és megújítás

Érdekel a grafikai tervezés?

Kapcsolódó esettanulmányok

WebEye International

WebEye International

Megnézem
Teleki-Degenfeld Kastélyszálló

Teleki-Degenfeld Kastélyszálló

Megnézem

BestCamion

Megnézem