Sütik kezelése

Reszponzív webdesign

Napjaink nagy részét monitor, kijelző előtt töltjük, így a design legmarkánsabb megtestesítőjévé egyértelműen a webdesign vált. Nem elég azonban letudni annyival, hogy szükség van rá, szépnek, gyorsan betöltődőnek és egyszerűen használhatónak kell lennie. Az átalakult fogyasztói szokásoknak hála, pedig bizony mobilról is tökéletes felhasználói élményt kell biztosítania.

Pontosan erre jó a reszponzív webdesign, ami ugyan többe kerül, mint a hagyományos megoldások, hiszen jóval időigényesebb kivitelezni, viszont nagyon hamar behozza az árát és manapság már alapkövetelmény.

Miért?

reszponzív weblapok mindig az adott kijelző méretéhez igazodnak, legyen az akár okostelefon, tablet vagy monitor. Az egyes elemek átméreteződnek, a felületnek megfelelően átrendeződnek, hogy minden eszközön kényelmes legyen a weboldal használata.
Az ügyfeleid szemszögéből nézve tehát, nincs több felesleges zoomolás, keresgélés, a form kitöltésének abbahagyása, mert az a legnagyobb okostelefon kijelzőjén is hosszadalmas folyamat a reszponzív webdesign hiányában. Ezzel szemben ha reszponzív a weboldalad, célközönséged az utcán vagy az autóban ülve is könnyedén megtalál és konvertálhat a weblapodon, vagyis te több pénzt kereshetsz.

Reszponzív webdesignra van szükséged?

Kapcsolódó esettanulmányok

Bastion Residence

Bastion Residence

Megnézem
WebEye International

WebEye International

Megnézem

WardrobeSound

Megnézem