Sütik kezelése

Egyedi fejlesztés

Amit el tudsz képzelni, mi lefejlesztjük!

Mint bármilyen alkotói folyamat esetében, a webfejlesztésnél is kihívás megismételhetetlent alkotni. Senki sem szereti az egy kaptafára készülő, tucat dolgokat, így ha te is azt szeretnéd, ha a webalkalmazásod, webshopod, web alapú ügyviteli rendszered teljes egészében az egyedi elképzeléseidet tükrözné, akkor fordulj hozzánk és rendeld meg egyedi fejlesztés szolgáltatásunkat! Nagy tapasztalattal rendelkező, profi csapatunk szinte bármilyen ötletet megfoghatóvá és használhatóvá varázsol, hogy Te minél hatékonyabban érd el a potenciális ügyfeleidet, vevőidet.

MILYEN ELŐNYEI VANNAK?

  • Teljes mértékben az igényeidre szabható
  • Gyors
  • Terhelhető
  • Biztonságos
  • Garantáltan reszponzív

A jó honlap átadja a márka üzenetét és folyamatosan építi a népszerűségét. A mai versenyben ez a feladat nem egyszerű, de a megfelelő módszerekkel kitűnhetsz a tömegből és olyan hatást válthatsz ki az emberekből, ami után azonnal téged választanak.

Csak így tovább!

Ha már megtaláltál minket jó úton haladsz, hiszen megoldást keresel, annak érdekében, hogy egyedi weboldalt készíttess. Sokan sajnos ott rontják el, hogy túlságosan elfogultak, pedig objektívan kell tekinteni a feladatra, bele kell képzelni magunkat a felhasználó helyzetébe, hogy mi történik akkor, amikor megnézi az oldalt. Először is pár másodperc alatt dönteni fog róla, hogy akar-e itt maradni, ehhez nagyban hozzájárul a honlap designja és a szövege. E kettő fogja adni a kerek egészet, ha valamelyik nem stimmel, a látogató tovább is megy. Éppen ezért a honlapkészítés a márkád felépítésének az egyik legfontosabb szerepe, vagyis a legjobb szakemberekkel kell dolgoznod, akik felkészültek a mindennapos problémák megoldására.

MI A MEGRENDELÉS MENETE?

  • Első körben egy személyes találkozó keretén belül felmérjük az igényeidet, melyről részletes brief is készül
  • Ezután elkészítjük a projektre vonatkozó funkcionális specifikációt, ami alapján személyre szabott részletes ajánlatot és projekt ütemezést adunk
  • Amennyiben mindenben megegyezünk, következő lépésként megtervezzük a jövőbeni terméket.
  • Ezek után pedig már csak UX tervezés, frontend és backend fejlesztés és a végső tesztek maradnak hátra, Te pedig hamarosan tulajdonba veheted a vadonatúj, teljesen egyedi webes felületed.

Egyedi fejlesztésre van szükséged?

Kapcsolódó esettanulmányok

Burger King® Magyarország

Megnézem

Laser Corner

Megnézem
Teleki-Degenfeld Kastélyszálló

Teleki-Degenfeld Kastélyszálló

Megnézem