Sütik kezelése

HRENKO publikációs platform

Moduláris alapokon nyugvó integrált rendszer

A HRENKO Publikációs Platform egy moduláris alapokon nyugvó integrált rendszer, mely megoldást kínál kis- közép- és nagyvállalatok részére a weben történő megjelenés menedzselésére, valamint az értékesítés, marketing, HR, toborzás és egyéb háttérfolyamatok digitalizációs szintjének javítása által egyszerűsíti és hatékonyabbá teszi az üzleti működést.

Az üzlet a digitális térbe költözött

A céges szakmai vezetők az elmúlt évek során megtapasztalhatták, hogy az üzlet digitális térbe költözött. A piaci döntéshozók a döntéstámogató információkat digitálisan fogyasztják, sőt, egyre nagyobb arányban teszik mindezt mobil eszközökön. Ebből kifolyólag nagy jelentőséggel bírnak egy vállalat életében azok az online, reszponzív felületek, ahol bemutatásra kerül a termék vagy szolgáltatásportfólió, elérhetővé válnak az esettanulmányok, projektadatok, illetve a befektetői információk.

Digitalizálódó üzletmenet, hatékonyabb működés

A digitális transzformáció nem csupán a marketing és az értékesítés területén érhető tetten, hanem a cégek napi, operatív működésében is alapvető fontossággal bír. Amíg a nagyvállalatoknak egy ERP rendszer átfogó megoldást képest nyújtani, addig sok kis- és középvállalat egymástól független elektronikus alkalmazással dolgozik. A jó hír azonban az, hogy ezen alkalmazások egy része közös platformra hozható, automatizálható és jelentős erőforrás megtakarítható, miközben nő a hatékonyság.

Sales, marketing és HR támogatás távlatai

A napjainkat jellemző üzleti versenykörnyezetben a cégekre több oldalról is nyomás nehezedik. Míg korábban csak a termékek és szolgáltatások értékesítése volt a meghatározó fókusz, manapság a megfelelő tudással és szakértelemmel bíró munkavállalók toborzása és megtartása is kihívást állít a cégek elé, szinte mondhatjuk, hogy szektortól függetlenül. Ezeken a kulcsterületeken megéri befektetni a digitalizációba, a versenyképesség megőrzése és javítása érdekében – legyen szó kereskedő, gyártó vagy szolgáltató profilról.

A publikációs platform előnyei

A HRENKO Publikációs Platform alkalmazás korszerű és megengedhető web alapú megoldást biztosít a cégeknek, mely által jelentős operációs költségeket takaríthat meg éves szinten, mialatt nő a konverzió és a márka ismertsége, továbbá egyszerűsödik, átláthatóbbá válik az ügyvitel. A rendszer további jellemzői:

  • Személyre, cégprofilra szabható
  • Stabil, soha nem áll le
  • 3rd party rendszerekkel integrálható
  • Teljesítménye skálázható
  • Technikai támogatást tartalmaz

Érdekel a szolgáltatás?