Sütik kezelése

Landing page

Jobb kampány eredményeket, több bevételt szeretnél? Akkor vedd igénybe a landing page készítés szolgáltatásunkat, a siker garantált lesz!

A kifejezést biztosan ismered, sőt valószínűleg használtál már ilyet, de a tapasztalataink alapján, még az igazán edzett marketingesek között is akad néhány, aki nem tudja mitől is lesz igazán hatékony egy landing page.

Röviden: Amikor landing page-ről beszél egy online marketing szakember, akkor speciálisan azokra az oldalakra gondol, ahová az online kampányokból a látogatókat irányítják.

Óriási tévhit, hogy a látogatók a főoldalra megérkezve, szépen sorban végignézik a menü egyes elemeit, egyiket a másik után egészen addig, míg olyat nem talál, ami érdekli. Azt kell sajnos mondanunk, hogy ez tévedés! Főként manapság, mikor egy néhány másodperc alatt betöltődő weblap már lassúnak számít. Mindössze néhány pillanat az, amit egy döntéshozó annak szentel, hogy felmérjen egy ajánlatot. Miért kutatna hát utánuk, ha máshol egyenesen szembejönnek.

Érthető hát, hogy ezeken az oldalakon rendkívül sok múlik, már itt eldől, hogy a későbbiekben számolhatsz-e bevétellel, vagy ahogy jött a látogató, úgy el is megy.

Szóval, ha szeretnél: hatékonyabb kampányokat és több konverziót, adatokat gyűjteni, új szolgáltatást bevezetni, nagyobb bevételt szerezni,
akkor neked a landing page készítés szolgáltatásunkra van szükséged! Amennyiben tőlünk rendeled meg a landing page készítés szolgáltatást, a landoló oldalad biztosan:

  • Egyedi lesz
  • Saját domainhez kapcsolódik
  • Reszponzív lesz
  • Jobb eredményeket termel majd
  • Tartalmaz minden olyan elemet, amit egy jó landing page-nek illik

Jól hangzik, ugye? Ne habozz, kérj ajánlatot még ma!

Landing pagere van szükséged?

Kapcsolódó esettanulmányok

WebEye International

WebEye International

Megnézem
Teleki-Degenfeld Kastélyszálló

Teleki-Degenfeld Kastélyszálló

Megnézem