Sütik kezelése

Tudástár

B2B

Angol jelentés
Angol/idegen nyelvű elnevezés:

Business To Business

Jelentés
Jelentés:

Cég és cég közötti kommunikáció

A B2B esetében cégek kommunikálnak cégeknek. Például egy alkatrészgyártó cég a nagykereskedéssel. Nem a magánszemélyek a célcsoport, hanem a cégek, vagyis a hirdetésekkel és más kommunikációs eszközökkel őket kell becélozni. Ilyenkor nem gond, ha a megfogalmazás teljesen szakmai és bonyolult szakkifejezéseket tartalmaz, hiszen szakmabeliek, úgyhogy érteni fogják.

Hogyan profitálhat a munkáltatói márkád egy csapatépítés szervezéséből?

A employer branding, azaz a munkáltatói márkaépítés már itthon is egyre népszerűbb fogalom, azonban még közel sem terjedt el igazán. A lényege dióhéjban, hogy a munkavállalás ne csupán tevékenység, hanem élmény legyen a cégedben. Az erős munkáltatói márka növeli a munkavállalók lojalitását, csökkenti a fluktuációt és bevonzza a minőségi munkaerőt. De hogyan erősítsd megfelelően? Cikkünkben ennek az egyik alapvető és sokoldalú eszközét mutatjuk be: a céges csapatépítést

2020-as online marketing trendek

Számos vállalat izgalommal várja a 2020-as évet, mondhatni hasonló izgalmak közepette, mint amennyire az egész világ várta a 2000-es évet. 2020 az az év, ami a nagy változásokat ígéri, ami elhozza a várva várt csodát és ahol a híres 2020-as stratégia beteljesedik. A legtöbb stratégia 2020-ra irányul és annyit hallani róla, hogy a fogyasztók fejébe is teljesen beleivódott már a 2020, mint fogalom.

Amazon, mint a jövő hirdetési mogulja?

Az Amazon hirdetési oldala erősen középszerűnek tekinthető a hirdetők számára, azonban az óriási mennyiségű személyes adat, amivel rendelkeznek még mindig kecsegtető a vállalatok számára. Mivel az Amazon is felismerte a hirdetési felületének fejlesztésében rejlő lehetőségeket, ezért május végén aláírtak egy szerződést, ami alapján a kereskedelmi óriás megveszi a Sizmek hirdetési rendszerét.