Sütik kezelése

Tudástár

Niche kulcsszavak

Jelentés
Jelentés:

Niche kulcsszavak

Olyan kulcsszavak, amelyekkel előnyhöz juthatunk, mert a felhasználók ritkán keresnek rá. Ha használjuk ezeket a szavakat a versenytársakkal szemben fölénybe kerülhetünk.

 

 

Hogyan profitálhat a munkáltatói márkád egy csapatépítés szervezéséből?

A employer branding, azaz a munkáltatói márkaépítés már itthon is egyre népszerűbb fogalom, azonban még közel sem terjedt el igazán. A lényege dióhéjban, hogy a munkavállalás ne csupán tevékenység, hanem élmény legyen a cégedben. Az erős munkáltatói márka növeli a munkavállalók lojalitását, csökkenti a fluktuációt és bevonzza a minőségi munkaerőt. De hogyan erősítsd megfelelően? Cikkünkben ennek az egyik alapvető és sokoldalú eszközét mutatjuk be: a céges csapatépítést

2020-as online marketing trendek

Számos vállalat izgalommal várja a 2020-as évet, mondhatni hasonló izgalmak közepette, mint amennyire az egész világ várta a 2000-es évet. 2020 az az év, ami a nagy változásokat ígéri, ami elhozza a várva várt csodát és ahol a híres 2020-as stratégia beteljesedik. A legtöbb stratégia 2020-ra irányul és annyit hallani róla, hogy a fogyasztók fejébe is teljesen beleivódott már a 2020, mint fogalom.

Amazon, mint a jövő hirdetési mogulja?

Az Amazon hirdetési oldala erősen középszerűnek tekinthető a hirdetők számára, azonban az óriási mennyiségű személyes adat, amivel rendelkeznek még mindig kecsegtető a vállalatok számára. Mivel az Amazon is felismerte a hirdetési felületének fejlesztésében rejlő lehetőségeket, ezért május végén aláírtak egy szerződést, ami alapján a kereskedelmi óriás megveszi a Sizmek hirdetési rendszerét.