Sütik kezelése

Tudástár

SEO

Angol jelentés
Angol/idegen nyelvű elnevezés:

SEO - Search Engine Optimisation

Jelentés
Jelentés:

Keresőoptimalizálás

A SEO (Search Engine Optimization) más néven keresőmarketing. Egy olyan stratégiai módszer, ahol a látogatók számát tudjuk növelni, kulcsszavakkal illetve a keresőkkel (SERP). A cél hogy a találati oldalon magas rangú helyezést érjünk el.

 

 

Employer Branding tedd és ne tedd alapok

Gondolkoztál már azon, miért akar mindenki a Facebooknál, Googlenél és hasonló cégeknél dolgozni, holott rengeteg olyan vállalat van még, ahova öröm bejárni?

2019 HR-kulcsszava: employer branding

A legtöbb iparágban küzdenek azzal a nehézséggel, hogy a meglévő vagy potenciális munkavállalók szemében más kép él a vállalatról, mint amit gondol magáról. Hol megy félre a dolog? Mit kell másképp csinálni ahhoz, hogy a munkáltató és a munkavállaló egyformán elégedett legyen? A válaszokat, bevált stratégiákat a téma hazai szakértői osztották meg az érdeklődőkkel a Digital Session – Employer Branding rendezvényén.

Tippek első kézből, hogy ne legyen többé gond a munkaerőhiány

Jó munkatársakat találni sosem volt olyan nehéz, mint 2019-ben. Az ügy azonban nem reménytelen, ugyanis van valami, ami segít abban, hogy a tökéletes munkavállalók találjanak rád és ne neked kelljen őket felkutatni!