Sütik kezelése

Tudástár

SEO

Angol jelentés
Angol/idegen nyelvű elnevezés:

SEO - Search Engine Optimisation

Jelentés
Jelentés:

Keresőoptimalizálás

A SEO (Search Engine Optimization) más néven keresőmarketing. Egy olyan stratégiai módszer, ahol a látogatók számát tudjuk növelni, kulcsszavakkal illetve a keresőkkel (SERP). A cél hogy a találati oldalon magas rangú helyezést érjünk el.

 

 

Hogyan profitálhat a munkáltatói márkád egy csapatépítés szervezéséből?

A employer branding, azaz a munkáltatói márkaépítés már itthon is egyre népszerűbb fogalom, azonban még közel sem terjedt el igazán. A lényege dióhéjban, hogy a munkavállalás ne csupán tevékenység, hanem élmény legyen a cégedben. Az erős munkáltatói márka növeli a munkavállalók lojalitását, csökkenti a fluktuációt és bevonzza a minőségi munkaerőt. De hogyan erősítsd megfelelően? Cikkünkben ennek az egyik alapvető és sokoldalú eszközét mutatjuk be: a céges csapatépítést

2020-as online marketing trendek

Számos vállalat izgalommal várja a 2020-as évet, mondhatni hasonló izgalmak közepette, mint amennyire az egész világ várta a 2000-es évet. 2020 az az év, ami a nagy változásokat ígéri, ami elhozza a várva várt csodát és ahol a híres 2020-as stratégia beteljesedik. A legtöbb stratégia 2020-ra irányul és annyit hallani róla, hogy a fogyasztók fejébe is teljesen beleivódott már a 2020, mint fogalom.

Amazon, mint a jövő hirdetési mogulja?

Az Amazon hirdetési oldala erősen középszerűnek tekinthető a hirdetők számára, azonban az óriási mennyiségű személyes adat, amivel rendelkeznek még mindig kecsegtető a vállalatok számára. Mivel az Amazon is felismerte a hirdetési felületének fejlesztésében rejlő lehetőségeket, ezért május végén aláírtak egy szerződést, ami alapján a kereskedelmi óriás megveszi a Sizmek hirdetési rendszerét.