Menü

Új monokróm designt tesztel az Instagram

Az Instagram a jó képek, a divatfotók, a design és az ehhez kapcsolódó újítások otthona, ám a cég saját felületével kapcsolatban elég kevés újításról számolhattunk be az elmúlt évek alatt. Ez úgy látszik, hogy most megváltozott. Néhány felhasználó észrevehette ugyanis az elmúlt napokban, hogy új designt tesztelnek az Instagramon. Ami még ennél is meglepőbb az az, hogy monokróm. A változásra Anton Abramov Instagram felhasználó hívta fel először a figyelmet, ahol ráadásul az ikonok is megújultak, ami arra utal, hogy az Instagram is szeretné egységesíteni az IOS és Android féle designt. monokróm instagram Az újítás egyébként elsőre talán neked is furcsának tűnik, hiszen kissé szembemegy a kor divatjával, de azzal, hogy elindultak ezen a monokróm úton, a felhasználókat segítik abban, hogy jobban tudjanak koncentrálni a színes képekre, amik így nem folynak össze a háttérrel, vagyis tényleg javítja a felhasználói élményt. A Facebook szóvivője megerősítette azt, hogy valóban zajlanak tesztelések:
Gyakran tesztelünk új változtatásokat egy kis közösségen belül. Ez csak egy tervezési vizsgálat.

Az, hogy egy új monokróm designt tesztel az Instagram, további kérdéseket vet fel, hogy lesznek-e még esetleges változtatások, ugyanis egyre nagyobb a verseny a felhasználók figyelméért!

Kíváncsian várjuk a fejleményeket, illetve téged a Facebook csoportunkban, ahol további hasznos információkat találhatsz!

Instagram Is Testing A New Monochromatic Design

blog