Menü

Synergy Fox E-commerce

square
line-1 line-2 line-3

Építs cégednek ütős webshop rendszert

A világban zajló teljes kereskedelmi forgalom egyre jelentősebb hányada az online, e-commerce oldalakon történik. Ez a trend napról napra erősödik. A Synergy Fox E-commerce rendszer neked is egységes és korszerű megoldást kínál az webes értékesítés teljes folyamatának magas szintű menedzselésére. Ne engedj el egyetlen online vásárlót sem!

Kezdjük el a munkát!

Leggyakrabban ezekkel a kihívásokkal fordultok hozzánk:

Hatékony válaszokat adunk a kihívásokra. Segítünk Neked is meghódítani a digitális teret.


Közel másfél évtizede készítünk webáruházakat, számos webshop motort kipróbáltunk, végül a tapasztalatokat egyesítettük a Synergy Fox E-commerce-ben. Folyamatosan fejlesztjük és a piac igényei szerint számos praktikus funkcióval bővítettük már a webshop rendszert. 

Irányt mutatunk a fejlődéshez

Olyan digitális termékeket fejlesztünk, amikkel egyszerűsítjük a napi munkafolyamatokat. A piacon elérhető dobozos digitális termékek számos esetben átfogó megoldásokat képesek nyújtani, azonban a testreszabásuk költséges, és nem mindig húzható rá teljes mértékben a cég működési modelljére. Az egyedi fejlesztésű, felhő alapú digitális termékeinkkel azonban garantálni tudjuk, hogy a webes alkalmazások maximálisan testre szabottak lesznek, továbbá nem szükséges olyan funkciókat, modulokat megvásárolni a csomagban, amelyek a dobozos termékek áraiban megjelennek, viszont a gyakorlatban nem használja őket a vásárló.

Ajánlatot kérek!

A te webshopod, a mi fejlesztői tudásunk. Ezért választják partnereink a Synergy Fox-ot

  • A Synergy Fox E-commerce alapú webshopok nagy terhelés esetén is stabilan üzemelnek, potenciális feltörések ellen magas szintű védelmet biztosítanak.

  • Az e-commerce oldalak  teljesítménye a termékek bővüléséhez valamint a jövőbeni egyéni üzleti igényekhez igazítva rugalmasan skálázható. 

  • A fejlesztés során agilis módszertannal dolgozunk, így transzparensen követheted a fejlesztés alakulását.

  • Partnerek vagyunk, hogy ne csak a standard megoldásokra fókuszáljunk. Fontos számunkra, hogy a cégedre szabott alkalmazásokat fejlesszünk.

  • A B2B és B2C szektorban egyaránt szerteágazó  tapasztalatokat szereztünk, akár a legszűkebb piacokon is sikereket tudunk elérni.

  • Digitális ügynökségként számos performance alapú értékesítési kampányt menedzseltünk, ezeket a tapasztalatokat felhasználjuk a webshopod kialakításakor.

Kiemelt projektjeink

Valósítsd meg elképzelésed a weben, vedd fel velünk még ma a kapcsolatot

Aktualizálnád webes jelenléted? Stabilan működő és skálázható weboldalra vagy akár egy komplexebb webes alkalmazásra van szükséged üzleti céljaid megvalósításához? A legjobb helyen jársz. Megkeresésedet követően kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot.

line 4 line 5