Menü

Fejlesztői support

square
line-1 line-2 line-3

Add weboldalad kezelését biztos kezekbe!

Webes felületeid hibamentes működése az üzleti siker zálogát jelentik. Bízd a kulcsfontosságú digitális platformjaid felügyeletét profikra, hogy a zökkenőmentes működés garantált legyen. Válaszd a fejlesztői support szolgáltatásunkat, és élvezd a gyors, kedvező díjazású feladatvégzés előnyeit.

Érdekel a szerződéses fejlesztői support? Keress meg minket!

Miért jó a fejlesztői support?

  • Szerződéssel rendelkező ügyfeleink kérései prioritást élveznek, így a lehető leggyorsabban elkészülnek a kért módosítások

  • Költséghatékony, hiszen a szerződésben szereplő órákat kedvezményes óradíjon veheted igénybe

  • Transzparens projektmenedzsmentre számíthatsz

  • Kérdéseiddel bármikor fordulhatsz hozzánk

  • Kiszámítható, kedvező konstrukcióval kalkuláhatsz

  • Az el nem használt óráid átgördülnek a következő hónapra

Hosszú távú partnereid leszünk

A sikeres együttműködések egyik záloga a bizalom, ezt mi is jól tudjuk, ezért is kínálunk havi szerződéses konstrukciót a fejlesztői support feladatokhoz. Megkötésével élvezheted a kedvezményes díjszabást, ráadásul kisebb-nagyobb módosításokat bármikor, nagyon rövid reagálási idővel tudunk vállalni, hiszen supportos ügyfeleink prioritást élveznek. Ennek köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy számíthatsz ránk, webes felületeid pedig jó kezekben vannak.

Kiemelt projektjeink

Bízd magad szakértőkre, élj a webfejlesztői support előnyeivel

A saját fejlesztő- vagy rendszergazda csapat fentartása költséges dolog. Spórolj időt, energiát és pénzt, válaszd a kiszervezett fejlesztői supportot, és tudd megbízható felügyelet alatt weboldalaidat.

Kérj ajánlatot fejlesztői supportra most!