Menü

Brandépítés

square
line-1 line-2 line-3

Emlékezetes és sikeres márkákat építünk

A digitális piacon minden eddiginél szorosabb kapcsolatot keresnek a fogyasztók és az ügyfelek a márkákkal. Egyértelműen azok a cégek jutnak versenyelőnyhöz, akik fel tudnak mutatni egy jól megjegyezhető, szimpatikus brandet - ez a trend pedig a B2C- és a B2B-szektorban egyaránt érzékelhető.

Kezdjük el a munkát!

Ezekkel a branding kihívásokkal fordultok hozzánk a leggyakrabban

A márkaépítés szakértői vagyunk

2009-es indulásunk óta a legkülönfélébb méretű és profilú vállalkozásokat segítettünk sikerre vinni. Tapasztalt kollégáink az arculat megtervezésétől az üzleti- és marketingtanácsadáson át egészen a médiatervezésig veszik kézbe az összes brandinggel kapcsolatos feladatot, integrált módszereinknek köszönhetően pedig hatalmas lökést adunk a márkáknak.

Valódi partnerkapcsolat a brandépítés kihívásaiban

A brandawareness nálunk nem egy semmitmondó buzzword, hanem a mindennapjaink fontos vezérlőelve. Ha együtt dolgozunk, mi ugyanolyan gondossággal és maximalizmussal kezeljük majd a márkádat, mint a sajátunkat. Időt szánunk rá, hogy alaposan megismerjük céged egyedi értékeit, hogy azután hiteles, meggyőző kommunikációs és vizuális formákba öntsük őket.

Ajánlatot kérek!

A te márkád, a mi szaktudásunk. Ezért válaszd a Hrenko-minőséget

  • Digitális megoldásainkkal segítünk alkalmazkodni a megváltozott üzleti világ kihívásaihoz

  • Csapatunkkal olyan pozitív brandélményeket építünk, amik méltón prezentálják vállalkozásod értékeit és erejét

  • Adatvezérelt módszertanunk és proaktív megközelítésünk mind a B2C, mind a B2B piacokon képes kiemelkedő eredményeket elérni

  • Innovatív fejlesztésekkel, lenyűgöző designnal és ROI-szemléletű marketingmegoldásokkal támogatjuk a márkád

  • Nemcsak tanácsokat adunk, hanem végig aktívan támogatunk a közös munka során

  • Kiemelkedő ügyfélelégedettséggel dolgozunk, a legnagyobb értéket pedig a hosszú távú partnerkapcsolataink jelentik számunkra

Kiemelt projektjeink

Nem a méret a lényeg

Kreatívokból, üzleti tanácsadókból és tapasztalt fejlesztőkből álló szakértő csapatunk biztos kézzel vezet végig a márkaépítés/márkafejlesztés izgalmas folyamatán, akár startupról, akár megújulásra váró nagyvállalatról van szó.

Mi készen állunk! És te? 

line 4 line 5