Menü

Webhosting

square
line-1 line-2 line-3

Stabil alapokat biztosítunk weboldalad működéséhez

Ahhoz, hogy digitális platformjaid mindig elérhetőek legyenek az ügyfelek vagy vásárlók részére, megbízható tárhelyszolgáltatásra van szükség. Webhosting szolgáltatásunkkal skálázható és stabil infrastruktúrát biztosítunk számodra, hogy a legjobb kezekben tudhasd az üzleted számára kulcsfontosságú weboldalakat.

Érdekel? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ezért bízd ránk a weboldalad

  • Prémium szolgáltatásunkkal kizárólag saját ügyfeleink részére egy kézben fogjuk össze a domaint, a tárhelyet, és a fejlesztést igénylő feladatokat

  • Sokéves IT-tapasztalattal és széleskörű fejlesztői tudással rendelkezünk

  • Felhasználóbarát megoldásokkal, rendszeres backuppal és részletes tájékoztatásal támogatunk

  • Azonnal reagálunk a felmerülő problémákra, hogy minden gördülékenyen menjen

  • A folyamatos monitoring mellett kiemelkedő rendelkezésre állást biztosítunk

  • Időt és költséget takaríthatunk meg a céged számára

Számon tartjuk helyetted a részleteket

Minél több külsős szereplő vesz részt a webes projektedben, annál nagyobb a hibázás lehetősége és annyi felé osztódik a felelősség kérdése is. Mi az egész folyamatot képesek vagyunk egy csapatként megoldani: ránk bízhatod a fejlesztést, a szerverkörnyezet konfigurálását és üzemeltetését, valamint a domainregisztrációt is.
Webhosting szolgáltatásunk igénybevételével tehát a hipergyors szervereink mellé sokéves IT-szaktudásunkat is megkapod, prémium ügyfeleink számára pedig kimagasló SLA-t és számos kényelmi funkciót is biztosítunk.

Kiemelt projektjeink

Ránk bízhatod a működtetést

Nem kell, hogy legyen saját, belsős IT-csapatod ahhoz, hogy sikereket érj el a piacon! Mi jól működő hátteret biztosítunk a számodra, hogy te azzal foglalkozhass, ami igazán fontos a céged növekedése érdekében.

Tudd szakértő kezekben a webes jelenléted, és kérj ajánlatot!