Menü

Synergy Fox Portal

square
line-1 line-2 line-3

Kezeld weboldalaidat egy admin felületről

Több üzletággal vagy márkával is rendelkezik a céged, amelyekhez egyedi webes felületek tartoznak? A Synergy Fox Portal-al központosíthatod weboldalaid kezelését és üzemeltetését. Szerezz a cégednek új ügyfeleket a Synergy Fox Portal webes platform és tartalommenedzsment rendszer segítségével! Növeld konverziós rátát már az élesítést követő első naptól.

Kezdjük el a munkát!

Leggyakrabban ezekkel a kihívásokkal fordultok hozzánk:

Hatékony válaszokat adunk a kihívásokra. Segítünk Neked is meghódítani a digitális teret.


Közel másfél évtizede készítünk üzleti weboldalakat B2B és B2C cégeknek. Évről évre hozzá igazítjuk módszereinket a szédületes sebességgel fejlődő technológiai és online változásokhoz. Változatos profilú partnereink a legkülönbözőbb szektorokból keresnek fel bennünket a digitalizáció által támasztott kihívásokkal és közösen mindig megtaláljuk az adekvát válaszokat!

Irányt mutatunk a fejlődéshez

Olyan digitális termékeket fejlesztünk, amikkel egyszerűsítjük a napi munkafolyamatokat. A piacon elérhető dobozos digitális termékek számos esetben átfogó megoldásokat képesek nyújtani, azonban a testreszabásuk költséges, és nem mindig húzható rá teljes mértékben a cég működési modelljére. Az egyedi fejlesztésű, felhő alapú digitális termékeinkkel azonban garantálni tudjuk, hogy a webes alkalmazások maximálisan testre szabottak lesznek, továbbá nem szükséges olyan funkciókat, modulokat megvásárolni a csomagban, amelyek a dobozos termékek áraiban megjelennek, viszont a gyakorlatban nem használja őket a vásárló.

Ajánlatot kérek!

A te webportálod, a mi fejlesztői tudásunk. Ezért választják partnereink a Synergy Fox-ot

  • Több domainnel és márkával rendelkezik a céged? A Synergy Fox Portállal egy admin felületről kezelheted az összes weboldalad.

  • Agilis fejlesztési módszertannal dolgozunk, partnereink értékelik, hogy bevonjuk őket a fejlesztés folyamatába.

  • A fejlesztés során valódi együttműködés zajlik a felek között. Biztos lehetsz benne, hogy közösen elkészítjük az elképzelt webportált.

  • A Synergy Fox Portál potenciális oldalfeltörések ellen magas szinten védett, és nagy terhelés esetén is üzembiztos marad.

  • A Synergy Fox webportálok kitűnően supportálhatóak és teljesítményük a jövőbeni üzleti igényekhez igazodva rugalmasan skálázható. 

  • Synergy Fox Cloud megoldásunkkal és saját IT-infrastruktúránkkal az üzemeltetést is megbízhatóan el tudjuk látni.

Kiemelt projektjeink

Valósítsd meg elképzelésed a weben, vedd fel velünk még ma a kapcsolatot

Aktualizálnád webes jelenléted? Stabilan működő és skálázható weboldalra vagy akár egy komplexebb webes alkalmazásra van szükséged üzleti céljaid megvalósításához? A legjobb helyen jársz. Megkeresésedet követően kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot.

line 4 line 5