Menü

Social Media Management

square
line-1 line-2 line-3

Légy jelen ott, ahol a vásárlóid vannak!

Potenciális ügyfeleid nap mint nap aktívan használják a közösségi médiát információszerzésre és szórakozásra egyaránt. Social media management szolgáltatásunkkal segítünk őket megszólítani! Teremtsd meg az igényt terméked vagy szolgáltatásod iránt, és kommunikálj célközönségeddel akkor, amikor a legnyitottabbak az újdonságok befogadására!

Nem tudod, hogyan csináld jól? Bízd csak ránk!

Hatékonyan elérjük közösségi média-célkitűzéseidet

  • Célok eléréséhez szükséges platformok és eszközök meghatározása

  • Valódi kapcsolat a célközönséggel, a vásárlói lojalitás növelése

  • Feliratkozógyűjtés e-maillistákra, aktív leadgenerálás

  • A márkaismertség- és az oldal forgalmának növelése

  • Platformspecifikus tartalmi stratégia (Facebook, LinkedIn, Instagram, stb.)

  • Rendszeres riportok, jól átlátható analitika

Ott dolgozunk, ahová mások szórakozni járnak

A Social media management során ugyanolyan fontos a stratégia kialakítása, mint a marketing bármely más területén. Nem azért posztolunk, mert muszáj, vagy hogy ráerőltessük a terméket/szolgáltatást a közönségre, hanem azért, mert valamilyen értéket szeretnénk átadni nekik. Ez lehet egy jópofa gondolat, egy érdekesség a cégről, egy fontos iparági hír, vagy egy vicces aktualitás is, a lényeg, hogy az inbound marketing eszközeit felhasználva valóban hasznos/szórakoztató tartalmat nyújtsunk a követőknek.

Kiemelt projektjeink

Használd ki a közösség (vásárló)erejét

Csak Magyarországon már több mint 6 millió Facebook-felhasználó van, akik átlagban napi 1,5-2 órát töltenek el az oldalon, és még ehhez jön a LinkedIn-en és az Instagramon eltöltött idő. Ha tehát ügyfeleket szeretnél, a social media kihagyhatatlan vadászterep, bár nem könnyű eligazodni ebben az állandóan változó, dinamikus közegben. Segítünk boldogulni vállalkozásodnak a közösségi média világában! Megtervezzük és kíméletlenül végrehajtjuk azt a nyerő stratégiát, amivel új érdeklődőket és vevőket szerezhetsz, miközben a branded is ismertté és kedveltté válik a piacon!