Menü

Synergy Fox Business

square
line-1 line-2 line-3

Prémium vállalati weboldal

A jelen és a közeljövő online trendjeihez illeszkedő webes felületekkel nemcsak a márkádat erősítheted, hanem több, relevánsabb és minőségi leadet generálhatsz! Szerezz a cégednek új ügyfeleket a Synergy Fox business webes platform és tartalommenedzsment rendszer segítségével! Növeld konverziós rátát már az élesítést követő első naptól.

Kezdjük el a munkát!

Leggyakrabban ezekkel a kihívásokkal fordultok hozzánk:

Hatékony válaszokat adunk a kihívásokra. Segítünk Neked is meghódítani a digitális teret.

Közel másfél évtizede készítünk üzleti weboldalakat B2B és B2C cégeknek. Évről évre hozzáigazítjuk módszereinket a szédületes sebességgel fejlődő technológiai és online változásokhoz. Változatos profilú partnereink a legkülönbözőbb szektorokból keresnek fel bennünket a digitalizáció által támasztott kihívásokkal. Közösen mindig megtaláljuk az adekvát válaszokat!

Irányt mutatunk a fejlődéshez

Olyan digitális termékeket fejlesztünk, amikkel egyszerűsítjük a napi munkafolyamatokat. A piacon elérhető dobozos digitális termékek számos esetben átfogó megoldásokat képesek nyújtani, azonban a testreszabásuk költséges, és nem mindig húzható rá teljes mértékben a cég működési modelljére. Az egyedi fejlesztésű, felhő alapú digitális termékeinkkel azonban garantálni tudjuk, hogy a webes alkalmazások maximálisan testre szabottak lesznek, továbbá nem szükséges olyan funkciókat, modulokat megvásárolni a csomagban, amelyek a dobozos termékek áraiban megjelennek, viszont a gyakorlatban nem használja őket a vásárló.

Ajánlatot kérek!

A te webportálod, a mi fejlesztői tudásunk. Ezért választják partnereink a Synergy Fox-ot

  • Agilis módszertannal dolgozunk és transzparens projektmenedzsmentet biztosítunk, így minden fázisban követheted, hogy halad a fejlesztés.

  • Több mint  500 webes fejlesztési projekt után alaposan megismertük B2B és B2C partnereink üzleti igényeit, ismerjük a valóban működő megoldásokat.

  • Nem csak a standard megoldásokra fókuszálunk. Fontos számunkra, hogy a cégedre szabott weboldalt fejlesszünk.

  • Synergy Fox alapokon az oldal a potenciális feltörések ellen magas szinten védett és nagy terhelés esetén is üzembiztos weboldalra tehetsz szert.

  • A Synergy Fox webportálok kitűnően supportálhatóak és teljesítményük a jövőbeni üzleti igényekhez igazodva rugalmasan skálázható.

  • Fejlesztői profilunk mellett ügynökségi üzletágunknak köszönhetően  összefonódik a fejlesztői tudás és a kreatív szemlélet, mindez jelentkezik a végtermékben.

Kiemelt projektjeink

Valósítsd meg elképzelésed a weben, vedd fel velünk még ma a kapcsolatot

Aktualizálnád webes jelenléted? Stabilan működő és skálázható weboldalra vagy akár egy komplexebb webes alkalmazásra van szükséged üzleti céljaid megvalósításához? A legjobb helyen jársz. Megkeresésedet követően kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot.

line 4 line 5