Menü

Üzleti- és marketing-adatvizualizáció

square
line-1 line-2 line-3

Egyszerűsítjük a webes teljesítménykövetést és az adatközpontú döntéshozás folyamatát

Az adatalapú döntéshozatal a legjobban konvertáló marketing- és üzleti szemlélet, így óriási hiba figyelmen kívül hagyni. Az ehhez szükséges riportok összeállítása és elemzése azonban nem csak időben jelentős teher. Ebben nyújtunk támogatást üzleti- és marketing adatvizualizációs szolgáltatásunkkal! Weboldalaidról, online kampányaidból és egyéb digitális forrásokból származó adataidat egybegyúrjuk, és egy intelligens, vizuálisan könnyen fogyasztható, folyamatosan frissülő felületen egyesítjük. Amennyiben konkrét elképzelésed van, mi formát adunk neki, ha pedig bizonytalan vagy a konkrétumok kapcsán, irányt mutatunk azzal kapcsolatban, hogy milyen adatok elemzése segítené a vállalkozás eredményeinek akár azonnali javulását.

Meggyőztünk? Vedd fel velünk a kapcsolatot most!

Egy digitális megoldás, számtalan előny a vállalatnak

  • Több forrásból integrált adatok felhasználóbarát felületen

  • Esztétikus, valós idejű kimutatások

  • Arculatra szabott, könnyen értelmezhető és prezentálható statisztikák

  • Eredményes elemzési folyamat

  • Többórányi megspórolt idő és energia

  • Gyorsabb iteráció és implementáció

Tűpontos statisztikák, real-time adatok

Nemcsak az elemzést könnyítjük meg számodra, de rengeteg munkaórát és erőfeszítést is megspórolunk. Nem kell többé Analytics táblázatok exportálásával töltened az időt ahhoz, hogy aktuális statisztikát tarthass a kezedben, hiszen ripotjaink azonnal prezentálható formát is kapnak. A korábban prezentációk és diagramok gyártásával töltött órákat szánhatod másra, ami előrébb viszi az üzletet.

Kiemelt projektjeink

A sikerhez tények vezetnek

Cégvezetőként, marketingesként vagy bármely másik részleg fejeként nap mint nap hozol döntéseket, mostantól könnyebb lehet a dolgod.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és kérj ajánlatot most üzleti- és marketing-adatvizualizációra!