Menü

Digitális termékfejlesztés

square
line-1 line-2 line-3

A digitális transzformáció megkerülhetetlen

A digitalizálódás ma már nem versenyelőnyt jelent, hanem egyenesen az üzleti működés alapfeltételévé vált. A marketing, az értékesítés és a HR-folyamatok mellett az ügyviteli, logisztikai és termeléstámogató rendszerek is átkerültek a webes platformokra.

Ügynökségünkben olyan webes felületeket, mobilappokat, szoftvereket és egyéb integrációs megoldásokat fejlesztünk, amik látványos designnal és felhasználóbarát interface-szel támogatják üzleti céljaid elérését. 
 

Kezdjük el a munkát!

Leggyakrabban ezekkel a kihívásokkal fordultok hozzánk:

Digitalizálódó üzletmenet, hatékonyabb működés
 
Számos vállalkozásban egymás mellett működő, de kapcsolatban nem álló, gyakran elavult szoftveres megoldásokat és infrastruktúrát használnak, amelyek kezelése jelentős idő- és adminisztrációs ráfordítást igényel.  Az általunk fejlesztett digitális termékek pontosan ezeket az alkalmazásokat hozzák közös platformra, hatékonyan automatizálva az üzleti folyamatokat.

Irányt mutatunk a fejlődéshez

Olyan digitális termékeket fejlesztünk, amikkel egyszerűsítjük a napi munkafolyamatokat. A piacon elérhető dobozos digitális termékek számos esetben átfogó megoldásokat képesek nyújtani, azonban a testreszabásuk költséges, és nem mindig húzható rá teljes mértékben a cég működési modelljére. Az egyedi fejlesztésű, felhő alapú digitális termékeinkkel azonban garantálni tudjuk, hogy a webes alkalmazások maximálisan testre szabottak lesznek, továbbá nem szükséges olyan funkciókat, modulokat megvásárolni a csomagban, amelyek a dobozos termékek áraiban megjelennek, viszont a gyakorlatban nem használja őket a vásárló.

Ajánlatot kérek!

A te projekted, a mi szaktudásunk. Ezért válaszd a Hrenko-minőséget

  • Fejlesztők, stratégák és kreatívok tapasztalt csapataként számos digitális terméket vittünk már sikerre

  • Digitális ügynökségként minden fontos területet lefedünk, amivel megelőzheted versenytársaidat a piacon

  • Saját IT-infrastruktúránkkal az üzemeltetést is megbízhatóan tudjuk végezni

  • A legelső konzultációtól az élesítésen át a rendszeres riportokig proaktív, világos kommunikációra, és rugalmas, támogató hozzáállásra számíthatsz tőlünk

  • A designtól az alkalmazásfejlesztésig számíthatsz ránk a közös munkában

  • Szolgáltatásainkkal potenciális ügyfeleid minden érzékére képesek vagyunk hatni

Kiemelt projektjeink

Adj minden feladatot egy megbízható csapat kezébe

Ha következő webes projektedhez egy sokrétű tapasztalattal rendelkező, kreatív fejlesztői csapatot keresel, ahol transzparens projektmenedzsmentre, gyors reagálási időre és kiszámítható konstrukcióra számíthatsz, vedd fel velünk a kapcsolatot!

line 4 line 5