Menü

Arculattervezés

square
line-1 line-2 line-3

Ahol összefonódik a stratégia és a kreativitás

Hiába a kiváló termék és a szakértelem, ha mindezt nem a megfelelő köntösben tálaljuk. A színek, formák és betűtípusok viszont önmagukban nem sokat jelentenek, ha nem tükrözik hűen vállalkozásod legfőbb üzeneteit és értékeit. Mi segítünk megtalálni a hangod, és az arculattervezéssel elérjük, hogy az ügyfeleid és vásárlóid könnyedén emlékezzenek a márkádra!

Kíváncsivá tettünk? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Számíthatsz ránk a logó megtervezésétől a komplex brandépítésig

  • Megismerjük a cégkultúrát és a márkaértékeidet, amit a céljaiddal összhangban lenyűgöző vizuális koncepciókban foglalunk össze

  • Kialakítjuk vállalkozásod jól felismerhető, egyedi stílusát, amire a márkavilág további elemei épülhetnek a logótól a webdesignig

  • Sokoldalú és komplex, mégis koherens designt adunk le, ami online és offline is remekül működik

  • A piac az igényes megjelenést automatikusan a jobb minőséggel társítja, így magasabb árréssel dolgozhatsz 

  • Időtálló vizuális világokat tervezünk, így az elkészült arculat hosszú évek múltán is érthető és releváns marad

  • Tehetséges kreatív csapatunk a startupoktól a nagyvállalatokig visz sikeres arculattervezési projekteket

Az arculat megtervezése valójában a jövő megalapozása

Egy induló vállalkozásnál magatól értetődő az arculattervezés fontossága, de a hosszabb ideje működő cégeknél is érdemes időről-időre foglalkozni a témával. Fontos megvizsgálni, hogy az adott arculat meg tudja-e még szólítani a célcsoportot, kellően kiszolgálja-e a stratégiai célokat, illetve, hogy releváns és az esztétikai trendeknek megfelelő tudott-e maradni az évek során. Akár egy teljesen új arculat kialakításáról, akár egy régebbi felfrissítéséről legyen szó, tapasztalt designereink látványos megoldásokkal állnak rendelkezésedre. 

Kiemelt projektjeink

Meggyőző, prémium kategóriás arculat a siker szolgálatában

Nyűgözd le lehetséges ügyfeleidet és meglévő üzleti partnereidet egy modern, letisztult, különleges arculattal, és a hatás nem marad el!