Menü

Google Ads kampánykezelés

square
line-1 line-2 line-3

Szerezz azonnali érdeklődőket vállalatod számára!

Másodpercenként körülbelül 70 000 keresés fut a Google-ben, ahol a felhasználók válaszok és megoldások után kutatnak. Az üzlet szempontjából életbevágó, hogy a te vállalatodat vagy a piac egy másik szereplőjét találják-e meg elsőként. Annak érdekében, hogy kiemelt pozícióban találkozzanak veled az érdeklődők, érdemes Google Ads kampánykezelésbe invesztálni. A keresőhirdetéseknek hála céged üzenete minden opcionális érdeklődő számára megjelenhet, a display és video hirdetésekkel építhetjük a márkaismertséget, a remarketing eszközökkel pedig kiaknázhatjuk az eddig még nem konvertáló, de már érdeklődő felhasználókban rejlő potenciált.

Érdekel? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Miért éri meg a Google Ads hirdetéskezelés?

  • A leghatékonyabb online leadgeneráló eszköz

  • Folyamatos kampányfelügyeletet és optimalizálást biztosítunk

  • A vállalatod céljaira szabott kampánytervet alakítunk ki

  • A befektetett költségek gyorsan megtérülhetnek

  • Eredmények utáni finanszírozási rendszer

  • Rendszeresen auditálunk a kampányok teljesítményéről

Egyedi céljaidhoz egyedi tervet készítünk

Minden vállalat más, különböznek a célok, ezért a kampányok felépítése is eltérő. Amennyiben szükség van rá, kulcsszókutatásban és az online versenytársak felmérésben is tudunk segíteni. Igény esetén megvizsgáljuk a weboldalad SEO eredményeit, és javaslatot teszünk az optimalizálásra is. Fontos, hogy kampányaid jól funkcionáló landing oldalakra érkezzenek, ezért erre is biztosítunk megoldást. Hirdetéseid paramétereit pedig aszerint állítjuk be, hogy azok a lehető leghamarabb termeljenek eredményeket, hiszen a te sikered a miénk is.

Kiemelt projektjeink

Használd ki az online piaci potenciált

Amennyiben szeretnéd a vállalati marketing mixben tudni az egyik leghatékonyabb online eszközt, fektess Google Ads hirdetéskezelésbe.

Kérj ajánlatot most!