Menü

Analitika és vizuális riportok

square
line-1 line-2 line-3

Professzionális webes analitikával a hatékonyabb online működésért

Attól függetlenül, hogy szolgáltatásról, termékről vagy médiafelületről van szó, biztos, hogy vetődnek fel kérdések a felhasználókról, a felület vagy az oda vezető kampányok teljesítményéről. Amennyiben ezek a kérdések mérhető attribútumra irányulnak, akkor a webes analitika képes nagyon precízen meghatározni a válaszokat, amit a vizuális riportok tesznek igazán érthetővé, így segítve a vállalatot a további optimalizálásban.

Szeretnéd javítani webes felületeid, kampányaid hatékonyságát?

Keress meg minket!

Mire világít rá az analitika és a vizuális riportok?

  • A weboldal működésére és gyengepontjaira, lehetővé téve az optimalizálást

  • A látogatóid számára, demográfiai adataira, így jobban megismerheted a célcsoportokat

  • A felhasználók eszközhasználatára, amiből számos tényezőre következtethetsz

  • A becsatornázott kampányok hatékonyságára, ezáltal tudni fogod, mi működik és mi nem, milyen forrásból érkeznek a látogatók

  • A felhasználók viselkedésére, ami sejteti, hogy megfelelően funkcionálnak-e a felületek, megfelelő-e a felhasználói élmény (UX)

  • A konverziók alakulására, ami az online működés legfontosabb mérőszáma

Professzionális eszköztár

A Google analitikai eszközök és riportálási lehetőségek egész arzenálját kínálja. Azonban ezek mindegyike egyedi szakértelmet igényel, amivel évtizedes tapasztalattal bíró csapatunk tagjai már rendelkeznek, így a nehezét elvégezzük helyetted. A Google Trends, a Tag Manager, az Analytics, a Search Console és a Data Studio megoldásait mind hadrendbe állítjuk, hogy sikeresebb legyél.

Kiemelt projektjeink

Ismerd meg jobban vevőidet!

A megfelelően kiválasztott analitikai eszköztár megmutatja az üzlet számára legfontosabb mérőszámokat, a vizuális riportoknak hála pedig a legapróbb részleteket is könnyen elemezhetővé teszük számodra. Élj te is a tudás hatalmával és tégy egy lépést webes felületeid, online aktivitásaid optimalizálása felé.

Vedd fel velünk a kapcsolatot és kérj ajánlatot most analitikára és vizuális riportokra!