Menü

Synergy Fox Application

square
line-1 line-2 line-3

Építsük fel közösen a megálmodott webes termékedet!

A Synergy Fox Application-el nincs olyan ötlet, amit ne lehetne digitális formába önteni! Fejlesztő partnerként segítünk életre hívni az elképzelésed. Magas szintű, end-to-end szakmai támogatást nyújtunk a fejlesztési folyamat során: az applikáció tervezéstől kezdve a webes programozáson át, egészen az go-live-ig. 

Kezdjük el a munkát!

Leggyakrabban ezekkel a kihívásokkal fordultok hozzánk:

Hatékony válaszokat adunk a kihívásokra. Segítünk Neked is meghódítani a digitális teret.

Közel másfél évtizede készítünk egyedi alkalmazásokat, többek között olyan megoldásokat, amelyek egy teljes cég erőforrás kezelését menedzselni képesek. Folyamatosan lépést tartunk a technológiai változásokkal és az online trendekkel. Partnereink elképzelései szerint  rendszeresen frissítjük a webes alkalmazásokat.

Irányt mutatunk a fejlődéshez

Olyan digitális termékeket fejlesztünk, amikkel egyszerűsítjük a napi munkafolyamatokat. A piacon elérhető dobozos digitális termékek számos esetben átfogó megoldásokat képesek nyújtani, azonban a testreszabásuk költséges, és nem mindig húzható rá teljes mértékben a cég működési modelljére. Az egyedi fejlesztésű, felhő alapú digitális termékeinkkel azonban garantálni tudjuk, hogy a webes alkalmazások maximálisan testre szabottak lesznek, továbbá nem szükséges olyan funkciókat, modulokat megvásárolni a csomagban, amelyek a dobozos termékek áraiban megjelennek, viszont a gyakorlatban nem használja őket a vásárló.

Ajánlatot kérek!

A te projekted, a mi fejlesztői tudásunk. Ezért választják partnereink a SYNERGY Fox-ot

  • A tervezéstől a kivitelezésig proaktívan támogatunk, hogy elképzeléseid megvalósuljanak.

  • Agilis módszertannal dolgozunk, transzparensen követheted a fejlesztés minden egyes fázisát.

  • A fejlesztés során valódi együttműködés zajlik a felek között. Biztos lehetsz benne, hogy mi végigvisszük a projektjeidet. 

  • A SYNERGY Fox applikációk nagy terhelés esetén is stabilan üzemelnek, potenciális feltörések ellen magas szintű védelmet biztosítanak.

  • A SYNERGY Fox webes alkalmazások kitűnően supportálhatóak és teljesítményük a jövőbeni üzleti igényekhez igazodva rugalmasan skálázható.
     

  • Fejlesztői profilunk mellett ügynökségi üzletágunknak köszönhetően a kreatív szemlélet is megjelenik  a végtermékben.

Kiemelt projektjeink

Valósítsd meg elképzelésed a weben, vedd fel velünk még ma a kapcsolatot

Aktualizálnád webes jelenléted? Stabilan működő és skálázható weboldalra vagy akár egy komplexebb webes alkalmazásra van szükséged üzleti céljaid megvalósításához? A legjobb helyen jársz. Megkeresésedet követően kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot.

line 4 line 5