Menü

Tesztelés

square
line-1 line-2 line-3

Teszt a lelke mindennek

A digitális termékfejlesztés egyik utolsó lépéseként, mielőtt megnyomnánk a nagy piros gombot, szeretünk biztosra menni, hogy minden rendben legyen. A tesztelés során az alapos ellenőrzéssel és az esetleges hibák korai elhárításával jelentős összegeket takarítunk meg céged számára, és biztosítjuk, hogy a projekt a lehető legsikeresebben startoljon el. Ismerd meg, hogyan! Szeretnél biztosra menni?

Bízd ránk a tesztelést!

Minden részletre kiterjedő tesztelést végzünk

  • A funkcionális tesztelés során ellenőrizzük, hogy minden a specifikációnak megfelelően működjön

  • A usability tesztelésekor felhasználói szemszögből megyünk végig a weboldalon

  • A UI tesztelésekor az oldal azon elemeit vizsgáljuk meg, amiken keresztül a felhasználó interakcióba lép a felülettel

  • A kompatibilitás tesztelése során megbizonyosodunk róla, hogy a weboldal a vállalt összes böngészőn és operációs rendszeren megfelelően fut-e

  • A teljesítménytesztelésnél kipróbáljuk, hogy komolyabb forgalmi terhelés alatt is működik-e az oldal

  • Adataid védelme érdekében biztonsági tesztelést is végzünk, amikor többek között a külső támadások elleni eszközöket ellenőrizzük

Weboldalad hozzáértő kezekben

Egy komplex weboldal tesztelése szerteágazó és időigényes folyamat, de megkerülhetetlen fontosságú a sikeres működés elérésében. Precíz és tapasztalt tesztereink figyelmét a legkisebb hibák sem kerülhetik el, ráadásul a fentieken túl a favicontól az on-page SEO-n keresztül az ügyviteli rendszerekkel való összeköttetésig mindenben számíthatsz szaktudásukra.

Kiemelt projektjeink

A kis hibák is nagy gondot okozhatnak

Ha egy weboldal nincs gondosan tesztelve az élesítés előtt, az komoly bevételcsökkenést okozhat hosszú távon, hiszen a bosszantó hibák következtében könnyen elpártolnak az oldaltól a látogatók. A nem működő funkciók, az elírások és a szétcsúszó design negatívan befolyásolja céged szakmai minőségének megítélését, ráadásul a keresőmotorok is hátrébb sorolnak miattuk. Ne veszíts ügyfeleket ilyen banális tévedéseken, inkább bízd ránk a tesztelést!

Kérj ajánlatot!