Menü

VPS üzemeltetés

square
line-1 line-2 line-3

Teljes körű kiszolgálással üzemeltetjük saját virtuális szerveredet

A fizikai szerverek megvásárlása, fenntartása és üzemeltetése komoly befektetést és szakmai felkészültséget igényel a cégek részéről. Teljes körű VPS üzemeltetési szolgáltatásunkkal pontosan ezekre a problémákra nyújtunk költséghatékony megoldást, hiszen a virtuális szerverek mind teljesítményben, mind pedig funkcionalitásban versenyképesek a fizikai szerverekkel. Mivel a VPS-ek esetén a kapacitás teljesen a felhasználói igényekre szabható, így jóval kedvezőbb áron megoldható a szükséges erőforrások biztosítása, mintha meg kellene vásárolni a "vasat" egy fizikailag létező szerverparkban. Ráadásul komplex szolgáltatásunkkal a konfiguráció és az üzemeltetés gondját is levesszük a válladról. Szeretnél saját szervert?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Megbízható működés a legkedvezőbb ár-érték aránnyal

  • Átfogó rendszergazda-szolgáltatást kínálunk: a konfigurációtól az átköltözésen át az üzemeltetésig a teljes folyamatban támogatunk

  • Azért, hogy a weboldaladat mindig megtalálják a potenciális ügyfelek, kiemelkedő rendelkezésre állást biztosítunk

  • Rendszeres biztonsági mentésekkel, illetve 1 évig visszaállítható archív verziókkal szavatoljuk oldalad védelmét

  • A VPS-t maximálisan a céged igényeire szabjuk, így rugalmas és skálázható megoldást kínálunk a számodra

  • A saját szerver minden előnye a rendelkezésedre áll, a fizikai szerverüzemeltetésnél jóval kedvezőbb áron

  • A kiemelkedő felhasználói élményt gyors betöltődéssel, könnyedén bővíthető kapacitással és ingyenes CDN szolgáltatással támogatjuk

Hozzáértő segítséget nyújtunk a váltáshoz

Szakértő csapatunk sokéves tapasztalata gondoskodik arról, hogy a konfiguráció gyors, webhelyed átköltöztetése zökkenőmentes, az üzemeltetés pedig mindvégig akadálytalan legyen. Élvezd ki a saját szerver nyújtotta rugalmasságot és teljesítménynövekedést anélkül, hogy a hardveres gondokkal vagy az üzemeltetéssel neked kellene bajlódnod!

Kiemelt projektjeink

Költöztesd vállalkozásod a digitális térbe

Mi levesszük a válladról a szerverüzemeltetés terheit, hiszen a VPS-konfiguráció mellett a hozzá tartozó rendszergazdai szolgáltatással is támogatunk, hogy neked tényleg csak a core business tevékenységeiddel kelljen törődnöd.

Fordulj hozzánk és kérj ajánlatot most!