Web

Egyedi fejlesztés

Az egyediség ma már alapkövetelménynek számít, miért pont a weblapod vagy más webes felületed lenne több tucat szakasztott mása? Ha szeretnél te is kitűnni a tömegből, egyedi fejlesztésre van szükséged!

Honlapkészítés

Az online jelenlét elengedhetetlen része a jó marketingstratégiának, minden vállalkozás számára alapkövetelménynek számít. Ahhoz viszont, hogy honlapod kitűnjön a versenytársak mellett a piacon, egyedi megoldásokra van szükséged.

WordPress weboldal készítés

A WordPress egy ingyenes és nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer, melyet bárki szabadon felhasználhat és különösebb előképzettség nélkül is létrehozhat egy blogot, vagy weboldalt. Persze mint sok minden másnál, itt sem árt egy kis szakértelem.

B2B weblap készítés

Nemzetközi felmérések szerint, mire az érdeklődő a klasszikus értékesítési csatornákon kerül kapcsolatba a céggel, már a vásárlási folyamat közel 60%-ánál tart. Ahhoz viszont, hogy a vásárlási céljaikat teljesíteni tudd, számos olyan eszközre lesz szükséged, amivel meggyőzheted a látogatókat és konverziót érhetsz el. Ilyen például egy tisztességes B2B weboldal.

Webáruház készítés

Hatékony megoldást kínálunk új célcsoportok meghódítására az online kereskedelmi piacon. Meglévő és potenciális vásárlóid a nap 24 órájában elérhetik termékeidet egy felhasználóbarát webáruházban, amely kényelmes és egyszerű lehetőséget biztosít mindenki számára.

03_webaruhaz

Reszponzív weboldal készítés

Dinamikusan emelkedik az okostelefon és a táblagép felhasználók száma Magyarországon is. A weboldalak esetében problémát jelenthet, hogy a kisméretű készülékek nem adnak olyan élményt az érdeklődők számára, mint az asztali számítógépek nagy kijelzői. A reszponzív webdesign erre nyújt kiváló megoldás

Support

Az elkészült honlapok karbantartását is vállaljuk, legyen szó kisebb módosításokról, banner tervezésről vagy akár újabb funkció fejlesztéséről. Szerződéskötés nélkül a support szolgáltatásunk elszámolása egész órás (minden megkezdett óra) egységekben történik.

Hosting és domain

Teljes körű domain ügyintézést biztosítunk mindazok számára, akik személyre szabott weboldalukkal szeretnének megjelenni a világhálón.

WordPress biztonsági csomag

Ha feltörték a WordPress oldalad, vagy korábban támadások értek, akkor jó helyen jársz! WordPress specialista csapatunkkal kidolgoztunk egy módszert, amivel kivédhetők a kellemetlen feltörések.

Brand

Arculattervezés

Az egységes cégarculat segít megtalálni a megfelelő célközönséget, és többszörösére növeli vásárlóid számát. Grafikusaink teljes arculattervezést készítenek kis-és középvállalkozásoknak, illetve nagyvállalatoknak egyaránt.

Marketing stratégia kialakítás

A marketing fogásait nem elég csak megtanulni, át is kell érezni. Érezni, mi van a levegőben, mit akarnak a vásárlóid, miben tudsz a segítségükre lenni, stb. Ez egy komplex dolog és bár elsőre boszorkányságnak tűnik, de mi már annyi ilyen stratégiát dolgoztunk ki, hogy bátran mondhatjuk: neked is garantáltan tudunk majd segíteni.

Stratégiai tanácsadás

Egy vállalkozás megszületésének kezdő lépése a jó ötlet, de a hatékony működéshez alaposan megtervezett kivitelezési stratégia szükséges. Egy ilyen fontos üzleti elemet tapasztalat nélkül azonban nem könnyű megálmodni!

Image videó készítés

Miért kell image videó? És miért jó az nekem? Nos, a jövő a kreatív audiovizuális tartalmaké, amik bizony nem tucatjával születnek. Mindenki elfáradt már a sablonos és szakmai ízű megoldásoktól, ezért egy image videó tökéletesen jó arra, hogy valóban megmutasd a céged, vagy vállalkozásod igazi arcát.

Kreatív szövegírás

Hogy miért fontos a kreatív szövegírás és miért hódít egyre nagyobb teret? Egyrészt a Google rájött, hogy azok az oldalak, melyek folyamatosan frissülnek sokkal értékesebbek, mint a sablonos szöveggel, másolt tartalmakkal dolgozók, másrészt a várakozások szerint a content fontossága az egekig szökik 2016-ig.

Facebook management

Az üzleti Facebook oldalad legfontosabb feladata, hogy látható legyél, mi több, az emberek életének részévé válj. Éppen ezért rendszeres frissítésekre van szükség, amire cégvezetőként szinte biztos nincs időd. Mi átvállaljuk helyetted a Facebook managementet!

Céges blog készítés

A jó tartalom már félút az üzleti sikerhez, éppen ezért vállaljuk helyetted is a céges blog megírását. Az elkészített szövegek tartalmai természetesen teljes egészében a terméked vagy szolgáltatásod profiljába illeszkednek. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy elmerüljünk az adott témában, feltérképezzük a vevőid szokásait és problémáit.

Grafikai megoldások – mert van képünk hozzá!

Ha szeretnél nyilvánosság elé lépni egy anyaggal, ami még nem öltött esztétikus formát, fordulj bizalommal hozzánk – legyen szó infografikáról, nyomtatott kiadványról, plakát, landing page-ről, szóróanyagról vagy akár egy illusztrációról.

03_grafikai_megoldasok

Nyomdai kivitelezés

Grafikai tervezésen és nyomdai előkészítésen kívül a kivitelezésben is partnereid vagyunk. Kis- és nagy példányszámú anyagaidat is legyártatjuk, Neked csak egy feladatod van: átvenni a kész nyomdatermékeket.

02_nyomdai_kivitelezes

Sem

Keresőoptimalizás

A keresőoptimalizálás, másképpen Search Engine Optimization (SEO) az online marketing stratégia egyik releváns eleme. A látogatottság növekedéséhez jó pozíciót kell elérnie honlapodnak a Google organikus keresőjében.

Google Adwords Kampányok

A Google AdWords egy PPC (Pay Perc Click), azaz kattintás alapú hirdetési rendszer, amely kiváló lehetőséget biztosít weboldalad forgalmának növelésére. A hirdetések demográfiailag jól célozhatóak, így minőségi látogatókat szerezhetsz honlapodra.