Menü

A Lorem Ipsum is lehet kreatív

A honlapkészítés akár még izgalmas is lehet, de lássuk be, hogy az esetek túlnyomó többségében nem az. Ha pedig a végleges szöveget ideiglenesen helyettesítő Lorem Ipsumra gondolunk... hát, attól sem kapunk szívdobogást. De mi lenne, ha a végletekig unalmas latin szöveg helyett valami testreszabottal szórakoztathatnád magad vagy a megrendelőd a tesztelési fázisban?

Cupcake Ipsum

A Cupcake Ipsum a töménytelen unalom helyett ínycsiklandozó cupcake nevekkel tölti fel a tartalomra váró helyeket. Fogyókúrázóknak és az egészséges életmód híveinek azonban ajánljuk, mert az étvágyfokó hatása nem mellékes.

Pastry bear claw tootsie roll apple pie icing bonbon. Chupa chups cookie faworki jujubes tootsie roll jujubes cotton candy liquorice. Donut cotton candy faworki topping marshmallow topping. Sesame snaps powder lemon drops candy canes cupcake cotton candy icing.

cupcake lorem ipsum

 

Gangsta Lorem Ipsum

Amennyiben kitörni vágyna a belső rapper éned, azt nem mondjuk, hogy engedd szabadon, de a Lorem Ipsumot nyugodtan lecserélheted egy gangstás verzióra, jó móka lesz meglásd! Káromkodásokat persze ne várj!

Lorizzle ipsizzle dolor sit amet, shiznit the bizzle sizzle. sapizzle velizzle, shizznit volutpizzle, da bomb pimpin’, fizzle vizzle, arcu. Ass eget tortizzle. Gizzle eros. Boom shackalack izzle dolor dapibizzle turpis tempizzle fo shizzle mah nizzle fo rizzle, mah home g-dizzle. Maurizzle mah nizzle nibh et turpizzle. Yippiyo izzle tortizzle. Gizzle rhoncizzle dang.

gangsta lorem ipsum

 

Veggie Ipsum

Ez a verzió már jobban kedvez a felhasználók alakjának, mert finomságok helyett, zöldségek nevét sorolja fáradhatatlanul. Nos, ki ne kívánna meg egy jó kis brokkolit ennyi unszolás után?! :D

Lotus root brussels sprout turnip greens beet greens mustard okra earthnut pea fennel radicchio kohlrabi soko gram arugula carrot plantain welsh onion courgette. Dandelion mustard spinach bush tomato beet greens lentil salsify garbanzo. Chickweed celery maize summer purslane black-eyed pea epazote melon bell pepper salad bitterleaf soybean corn wattle seed.

veggie lorem ipsum

 

Bacon Ipsum

Ha a cupcakes és a vega verziót sem neked találták ki, akkor fogadni mernék, hogy a baconos lesz a te új Lorem Ipsumod. A koleszterinre azért vigyázz!

Rump bresaola leberkäse, strip steak ball tip meatloaf boudin drumstick pastrami brisket jowl chuck pig. Prosciutto fatback tongue corned beef ham. Beef ribs filet mignon, kielbasa sirloin beef turducken meatloaf ball tip tongue bacon swine pork. Brisket short loin pig sausage venison.

bacon lorem ipsum

Hipster Ipsum

Végül, de nem utolsó sorban az új generációs webfejlesztőknek kedveznénk: ha a te is a vastag keretes szemüvegre, a kötött pulcsira és a szakállra esküszöl, akkor valószínűleg tetszeni fog a Hipster Ipsum.

Mixtape food truck leggings, irony locavore terry richardson gluten-free cred. Single-origin coffee keffiyeh organic tattooed tumblr wes anderson, etsy butcher blog shoreditch fanny pack biodiesel terry richardson. Raw denim mlkshk whatever Austin. 3 wolf moon before they sold out seitan.

hipster lorem ipsum

 

12 LOREM IPSUM GENERATORS THAT MAKE DUMMY TEXT MORE FUN

blog