Sütik kezelése

A WhatsApp is beszáll a ringbe – frissítés a streamelésben

Szerző: ,
whatsapp

A hétfői napot egy friss hírrel kezdjük, amely a WhatsApp felhasználóknak igazi felüdülés nyújt majd, hiszen az app olyan újdonsággal rukkolt elő, ami sokak kedvence lesz! 

whatsapp

A WhatsApp mostanában nagyon elfoglalt volt, ugyanis rengeteg izgalmas funkciót telepítettek a platformra. A legutolsó, amiről illik beszélni, az a stream videók használata az Androidosok nagy örömére.

Miután a platform lehetővé tette, hogy a felhasználók videóhívásokat kezdeményezhessenek, számos funkciót teszteltek a Beta Android app-ra. Most végre kiadtak egy olyan lehetőséget, ami sokkal könnyebbé teszi a közönség számára a videók nézését. Az Androidon már elérhető, ha frissíted az alkalmazást. Már nem kell letöltened a felvételeket, elég ha csak megnyitod őket.

Ez a fajta újítás várhatóan az elkövetkezendő napokban mindenki számára elérhető lesz!

Sajnos a felhasználóknak a videó megosztással nagyon sok rossz tapasztalatuk volt, ezért a WhatsApp úgy döntött, hogy ezzel az újdonsággal megkönnyítik az emberek életét.

Már korábban írtunk arról, hogy a Facebook és Snapchat között mennyire kiélezett a harc a közönség kegyeiért, de ebből a versenyből nem felejthetjük ki az Instagramot és persze a WhatsAppot sem. Az újítások egymás átfedései, mondhatni, mindegyik platform másolja a másikat. Ahogy az elmúlt időszakban úgy a jövőben is el leszünk kényeztetve a frissítésekkel. Az már csak rajtunk múlik, hogy melyiket akarjuk majd használni!

Amennyiben  szeretnél még több ötletet vagy inspirációt szerezni, csatlakozz hozzánk Facebook csoportunkban, az Online Marketing Inspirációkba!

WhatsApp Introduces Streaming Videos To Its Android App


Hasznosnak találtad a bejegyzést? Csatlakozz hozzánk facebook csoportunkban vagy like-old az oldalunkat, hogy elsőként értesülj a webmarketing világát érintő hírekről.

Ajánlott bejegyzések