Sütik kezelése

Az Instagram csöndben újított

Szerző: ,
instagram

Még egy hónap sem telt el azóta, hogy az Instagram bevezette a Snapchathez hasonló újítását a Storiest és máris megjelent még két új lehetőség a platformon, amelyek a videókhoz köthetőek. A funkciók csendben érkeztek meg és egy rutin frissítésként érhetőek el. Természetesen a lényeges dolgokban nem esett nagy változás, a használata pedig ugyanaz maradt.

Ezekkel kapcsolatban két fontos dolgot kell kiemelnünk. Az egyik, hogy az újítások ismerősen csenghetnek, a másik, hogy ezek rettentően fontosak bizonyos szempontból.

Felvétel közbeni zoomolás

Az első újítás, hogy már lehet zoomolni a felvétel készítése közben. Mindössze annyit kell tenned, hogy felfelé vagy lefelé húzod az ujjaiddal a képernyőt, ezáltal nagyítod vagy kicsinyíted a felvételt. Bárki, aki eddig rendszeres felhasználója volt az Instagramnak tudja, hogy ezt eddig lehetetlen lett volna megcsinálni. A Snapchaten ez már a kezdetek óta lehetséges, talán ezért is hangozhat annyira ismerősen ez az egész.

Váltás a kameraállásokban

A második funkció, amivel már szintén találkozhattatok korábban, az a kameraváltás lehetősége. Ez a Snapchaten már több mint egy éve elérhető. A felhasználók az első és hátsó kamerákat váltogathatják felvétel közben. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy duplán megérintened a képernyőt felvétel közben.

Ezek a funkciók természetesen nem a legfontosabbak a felhasználói szempontból csak azt bizonyítja, amit már eddig is tudtunk, hogy az Instagram felveszi a versenyt a Snapchattel. Valószínűleg ezért is indították el csöndben ezeket az új funkciókat, ahelyett, hogy nagy dobra verték volna.

A frissítések a mai naptól kezdve androidon és iOS-en is elérhetőek!

Amennyiben  szeretnél még több ötletet vagy inspirációt szerezni, csatlakozz hozzánk Facebook csoportunkban, az Online Marketing Inspirációkba!

Instagram Update Silently Introduces Two New Video Features

 


Hasznosnak találtad a bejegyzést? Csatlakozz hozzánk facebook csoportunkban vagy like-old az oldalunkat, hogy elsőként értesülj a webmarketing világát érintő hírekről.

Ajánlott bejegyzések