Sütik kezelése

Az Instagram nagy dobásra készül

Szerző: ,
instagram

Az Instagram az utóbbi időben rengeteg újítással állt elő, és a 2017-es évet sem kezdik tétlenül, hiszen frissítésből sosem elég. A felhasználói élmény javítása folyamatos feladat, így hamarosan megtapasztalhatjuk a legaktuálisabb módosításokat.

Az Instagram úgy véli, akkor tudja még nagyobbra növelni a felhasználói közegét, ha olyan tartalmakat oszt meg velünk, amelyek valószínűsíthetően érdekelnek minket. Úgy tűnik, meg is találták a legjobb megoldást erre a helyzetre, hiszen egy olyan fejlesztést tesztelnek, amelynek köszönhetően már a böngészett és megtekintett képek alatt is találkozhatunk azokhoz hasonló, ajánlott tartalmakkal, amelyekre nagy eséllyel nyomunk szívecskét.

A kontentek felfedezése mindig nagy hangsúllyal volt jelen az Instagramon, hiszen így tudják leginkább megragadni felhasználóik figyelmét. Ugyan ebben a Facebook a király, de ezen a platformon is történt jó pár olyan változás, amelyeknek hatására megszülethetett ez a legújabb lehetőség.

instagram

Mivel ez a vívmány még tesztelés alatt áll, nem tudjuk, hogy valóban bekerül-e a rendszerbe, de nagyon bízunk benne, hogy igen, hiszen egy nagyszerű esélyt teremthetne arra, hogy megtalálhassuk a számunkra érdekes felhasználói fiókokat és tartalmakat.

Szerinted mennyire lesz hasznos ez a funkció?

Amennyiben még több ötletet és inspirációt szeretnél gyűjteni a közösségi média világából, csatlakozz hozzánk Facebook csoportunkba,
az Online Marketing Inspirációkba!

Instagram Is Testing A New Way To Suggest Similar Photos


Hasznosnak találtad a bejegyzést? Csatlakozz hozzánk facebook csoportunkban vagy like-old az oldalunkat, hogy elsőként értesülj a webmarketing világát érintő hírekről.

Ajánlott bejegyzések