Menü

Bemutatkozik a Synergy Fox: Egy innovatív egyedi fejlesztésű CMS

Miközben izgalmas ügyfélprojekteken dolgoztunk, a háttérben szorgosan fejlesztettük a saját termékünket, amelyet most büszkén mutatunk be: elkészült a Synergy Fox CMS rendszer. A Synergy Fox egy teljesen egyedi és testreszabható tartalomkezelő rendszer, amelyet kifejezetten a partnereink specifikus igényeihez igazítunk. Sok éves szakmai tapasztalatunkat egyesítettük, kiemelten figyelve az egyszerű, könnyen átlátható tartalomkezelésre és a teljes körű szerkeszthetőségre.

Mi az a CMS?

Egy CMS, vagy tartalomkezelő rendszer, lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen kezeljék, szerkesszék, és publikálják a tartalmakat weboldalakon vagy online platformokon, mindezt anélkül, hogy közvetlenül a weboldal kódjával kellene foglalkozniuk.

A Synergy Fox célja

A Synergy Fox az évek során organikusan fejlődött ki, szoros együttműködésben stratégiai B2B partnereinkkel. Mindig a partnereink üzleti céljainak támogatása és digitális megvalósíthatósága állt a középpontban. Célunk, hogy támogassuk ügyfeleink növekedési céljait, egyedi digitális megoldásokkal. Több mint 14 évnyi webfejlesztői tapasztalattal és 500+ projekttel a hátunk mögött a saját bőrünkön éreztük, hogy a piac "dobozos" megoldásai sok esetben nem képesek hatékonyan, minőségi módon és szabadon leképezni az egyre növekvő komplexitású egyedi üzleti elvárásokat. Ebből kiindulva, a Synergy Fox egy olyan platformot kínál, amely rugalmasan alakítható az üzleti igényekhez. 

Kinek ajánljuk és mik az előnyei?

A Synergy Fox kis- és középvállalatok számára ideális, testreszabhatómoduláris alapokon nyugvó tartalomkezelő és üzletmenet-támogató rendszerMultisite-multidomain megoldásának köszönhetően lehetővé teszi több, különböző domain alatt futó weboldalak kezelését egyetlen központi felületről. Egyszerűsíti és hatékonyabbá teszi a vállalati működést, a marketingtől toborzáson át az esemény-menedzsmentig. A rendszer korszerű technológiával, AI tartalomgenerálással és integrált marketingautomatizációs megoldással is rendelkezik.

A Synergy Fox szinte korlátlan fejlesztési lehetőséget hordoz, az üzlettel együtt növekszik, miközben az adminisztrációs felület egyszerű és felhasználóbarát marad.

Lépj velünk kapcsolatba!

Ha felkeltettük érdeklődésedet a Synergy Fox iránt, lépj velünk kapcsolatba egy online demo érdekében. Fedezd fel, hogyan viheted vállalkozásodat a következő szintre a Synergy Fox-szal!

blog

Ajánlott cikkek

Mutass többet!