Sütik kezelése

Ezeken a videókon nevetett, sírt a világ 2015-ben

Szerző: ,

A vírusvideóknak köszönhetően idén is együtt nevetett vagy éppen sírt a világ, de ha lemaradtál volna, az Unruly Media ebben az évben is elkészítette a 20 legnépszerűbb (legtöbbször megosztott) videó listáját. Az idei top20-at összesen 40 millióan osztották meg (ez jóval meghaladja a tavalyi 29 milliós számot), így nagy esély van rá, hogy te is láttad őket, de most egy kis nosztalgiára hívunk, hiszen hamarosan véget ér az év.

A hátramaradó 20 napra 20 videóval készültünk, de akár egy szuszra is végignézheted őket, a szórakozás garantált. Kezdődjön a visszaszámlálás, vegyük sorra 2015, 20 leggyakrabban megosztott videóját!

Huszadik helyen végzett idén 625 545 megosztással az Adidas, melynek üzenete sokakat motiválhat az új év közeledtével: „Tegyél valamit, légy feledhetetlen! Vagy ne tegyél semmit, és elfelejtenek. A mát senki sem birtokolja. Ragadd meg!”

John Lewis a  “Mog karácsonya” című über cuki videóval,  629 720 megosztással került a lista 19. helyére.

A 18. helyen ismét az Adidasszal találkozhatunk, amit 681 645 megosztással érdemelt ki. A videó végi csavart ne hagyd ki!

693 343 megosztással 17. helyen végzett az “Ember a Holdon”. Az édes-bús videó üzenete egyszerű: a karácsony a legjobb alkalom arra, hogy kimutassuk érzelmeinket.

A 16. helyen ismét az Adidas, ezúttal 779 019 megosztással.

Aki szereti a Trónok harcát, az nem hagyhatja ki a Coldplay adományozásra buzdító videóját! 998 762-szor osztották meg, ez a 15. helyre volt elég.

A Clash of Clans mobiljáték Super Bowl reklámját egymilliószor osztották meg a közösségi oldalakon és a blogokon, amivel 14. helyezett lett a top20 legtöbbször megosztott videó között. Liam Neeson rajongók figyeljetek!

A lista 13. helyezettje a DC Shoes lenyűgöző reklámja lett, ami 1 100 000 megosztást szerzett.

Gyerekkel és kutyával mindent el lehet adni, bár a kutya itt kimaradt, de talán a gyerekek miatt lehetett ennyire sikeres a megosztók körében a Pandora reklámja. Hogy mennyire? Annyira, hogy a top20 lista 12. helyére jutott vele.

A Metlife 1,5 millió megosztással 11. lett. A „My dad’s story azt mutatja be, hogy a gyermek jövője minden áldozatot megér, és ezzel az üzenettel nem maradhatott le a listáról.

Több, mint 2 millió megosztással 10. lett a Kleenex reklámvideója egy különös barátságról. A videó elmeséli egy fogyatékkal élő ember és egy fogyatékkal élő kutya, “Chance”, azaz „Esély” történetét. Szívszaggató.

A 9. helyezett 2,1 millió megosztással a Microsoft videója lett. Főszereplői Alex, egy hétéves kisfiú, aki szereti a szuperhősöket, és akinek a karja nem fejlődött ki teljesen. A videó bemutatja, hogy Alex a valódi Vasembertől, Robert Downey Jr.-tól kapta meg a karprotézist, melyet a Microsoft Collective Projekttel együttműködve készített el a protézis tervezője. Ugye mondtuk, hogy gyerek és kutya?! 🙂 Imádjuk!

A 8. helyen a kisfiúk lovagiassága áll, amiről nem tudunk többet mondani, de nem is érdemes. Nézd csak meg.

A lista 7. helyén 2,6 millió megosztással  a „Maya” című videó áll, ami azt mutatja be, hogy a mennyit érne, ha minden ember törődne a másikkal. Utópisztikus.

A lista 6. helyén végzett az Ad Council „Diversity & Inclusion – Love Has No Labels” reklámja., ami arra hívja fel a figyelmet, hogy a szeretetnek nincsenek címkéi. 2,7 milliószor osztották meg.

Az igazán jó dolgokra mindig várni kell az életben, úgyhogy ha kíváncsi vagy az első 5 helyezettre is, maradj velünk, hétfőn megmutatjuk! 🙂 De ha szereted a meglepetéseket, gyere el 16.-án az idei utolsó workshopunkra, ahol talán Te leszel a szerencsés nyertes, akit meglepünk! Minden további információ és regisztráció a képre kattintva elérhető.

karácsonyi workshop - elevator speech


Ajánlott bejegyzések