Sütik kezelése

Hivatalosan is az Instagram az új Snapchat

Szerző: ,

2016-nak még nincs vége, de már most kijelenthetjük, hogy ez volt az az év, amikor az Instagram (és a Facebook) túlnőtt a Snapchaten. A Stories, az eltűnő üzenetek és egyéb másolások mellett, mostantól matricákat is adhatsz a pillanataidhoz. Igen, akárcsak a Snapchaten.

Ha a már frissítetted a legújabb változatát az instának, akkor észrevehetted, hogy a képernyő jobb felső sarkában megjelenik egy smiley gomb, akkor amikor létrehozol egy új sztorit. Egy érintés után láthatóvá válnak a matricák, amelyeket rá tudsz tenni a képeidre és videóidra.

Az alábbi példán is láthatod:

instagram

A cég bejelentette a szezonális matricákat, de természetesen a specifikus darabok is elérhetőek, olyanok mint az aktuális idő és időjárás. Ez eltér a Snapchattől, ahol ezeket filterként használhatod, nem matricaként.

Ennek ellenére nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Snapchat inspirálta ezt az újdonságot is. Azért, ha megnézed a matricákat, te is láthatod, hogy mennyire jók! Mi már használtuk az elmaradhatatlan mézeskalács figurát! Próbáld ki te is és küldd el ismerőseidnek!

Ha még több ötletet és inspirációt szeretnél gyűjteni az online marketing és a közösségi média világából, csatlakozz hozzánk Facebook csoportunkba,
az Online Marketing Inspirációkba!

With Stickers, Instagram Is Now Officially The New Snapchat


Hasznosnak találtad a bejegyzést? Csatlakozz hozzánk facebook csoportunkban vagy like-old az oldalunkat, hogy elsőként értesülj a webmarketing világát érintő hírekről.