Sütik kezelése

Hogyan találd meg a legközelebbi Wi-Fi hálózatot?

Szerző: ,
wi-fi

Mi az az egy dolog, ami megkönnyíti azt, hogy élvezd a Facebookot? A Wi-Fi ugye? Videók, célzott hirdetések, GIF-ek, hivatkozások vagy instant cikkek – néhány példa azok közül, amelyek miatt a Facebook azt akarja, hogy gyorsabban hozzáférj a hálózathoz, akár útközben is. Ez a Facebook Wi-Fi keresőjével egyszerűen és gyorsan megoldható!

Ez az új funkció, az úgynevezett Find Wi-Fi, és ahogyan már bizonyára kitaláltad, az a célja, hogy segítsen megtalálni a nyilvános Wi-Fi hotspotokat a közeledben.

Ez a lehetőség az appon belül jelenik meg. Csak érintsd meg a további lehetőségek ikont (három vízszintes vonal) és görgess le addig, ameddig meg nem jelenik a Find Wi-Fi.

wi-fi

Amikor először megnyitod a funkciót, akkor engedélyezned kell a használatát. Itt megjegyeznénk, hogy a gombnyomás után bekapcsol a Location History Facebookon, mert ennek az adatbázisnak a segítségével keresi a hálózatokat. Természetesen az előzményeket törölheted, amikor csak akarod a címsor alatt a Tevékenységeidnél.

Ez a szolgáltatás egy helyi térképet mutat, ahol könnyen megtalálhatod a legközelebbi pontokat. Minden hotspothoz tartozik egy hely, amire ha rámész, felugrik a hálózat azonosítója. Ha jelszóval védett a hálózat, akkor engedélyt kell kérned a tulajdonosától az alkalmazásához.

wi-fiA Facebooknak fontos, hogy a felhasználók élvezhessék a lehetőségeket az alkalmazásból és ne kelljen aggódniuk az adatforgalom vagy a sebesség miatt. Plusz ez egyfajta segítség, hiszen folyamatosan keressük az ingyenes csatlakozási lehetőségeket. A funkció elsődlegesen ezeket a helyeket fürkészi.

Az Egyesült Királyságban már engedélyezték a platform a használatát, az Egyesült Államokban és más országokban pedig tesztelés alatt áll. Ez szerencsére azt jelenti, hogy hamarosan itthon is elérhető lesz!

Amennyiben szeretnél további ötleteket és inspirációt gyűjteni, csatlakozz hozzánk Facebook csoportunkba, az Online Marketing Inspirációkba.

Facebook Will Now Help You Find Wi-Fi Hotspots Near You


Hasznosnak találtad a bejegyzést? Csatlakozz hozzánk facebook csoportunkban vagy like-old az oldalunkat, hogy elsőként értesülj a webmarketing világát érintő hírekről.

Ajánlott bejegyzések