Sütik kezelése

Hogyan tölts kevesebb időt a közösségi médiában?

Szerző: ,

Manapság bármit megtehetünk a közösségi médiában – kommunikálhatunk a barátainkkal, híreket kereshetünk és olvashatunk, szinte végtelen lehetőség közül választhatunk. Virtuálisan lehetetlen nem megtalálni azt, ami az igényeinkre van szabva. Most egy új legény érkezett a gátra: a Spontime, a közösségi hálózat, amely segít abban, hogy spontánabb legyél a barátaiddal.

A Spontime ígérete egyszerű. Digitálisan eleget kommunikálunk, de lehet arra is kéne használni a social mediát, hogy többet beszélgessünk szemtől szemben. Első hallásra ijesztőnek tűnhet, de a Spontime lehetővé teszi, hogy lásd mit csinálnak a barátaid.

Egy szórakoztató tevékenységet keresel? Talán a barátaid szeretnének ebédelni, elmenni kocogni vagy csak bulizni? Mostantól mindig tudhatod majd, hogy mit csinálnak és csatlakozhatsz hozzájuk. Készíts tervet a mai napra, holnapra vagy akár holnaputánra.

Segít abban, hogy csatlakozz a barátaid tevékenységéhez illetve te az övékhez, egyszerűen. Kávézás vagy csak egy séta a parkban, annyit kell tenned, hogy meghívod a barátaidat.

spontime

A Spontime teremtője  Karolina Demianczuk elmondja, hogy hogyan jött a gondolat:

A Spontime ötlete személyes tapasztalatból született meg, amikor az egyik egyetemi órámat törölték várnom kellett két órát a következőig. Üzentem pár barátomnak hogy esetleg ráérnek-e és a közelben vannak, akkor találkozzunk, de senki sem volt elérhető. Fogalmam sem volt róla, hogy az egyik barátom ugyanarra az órára vár, amire én és a mellettem levő teremben unatkozik.

Igazán frissítő egy ilyen közösségi hálózatot látni, mint a Spontime, ami arra ösztönzi az embereket, hogy valóban minőségi időt töltsenek együtt a barátaikkal. Valamilyen szinten tényleg segít a társadalmi életed megszervezésében. Minden egyes barátod, aki használja a hálózatot külön értesítést kap, tehát ez nem olyan mint a Facebook vagy a Twitter, hogy mindenki látja a posztodat, ez sokkal személyesebb annál.

Demianczuk ad ehhez egy kis magyarázatot:

A felhasználók nem látják, hogy ki más kapta még meg az üzenetet, hacsak az illető nem csatlakozik a tevékenységhez. Egyszerre akár 50 embert is értesíthetünk, anélkül, hogy stresszelnénk ki fog hozzánk csatlakozni.

Látod? Nincs szükséged, hogy megszabadulj a szociális életedtől, azért hogy valóban szociális életet élj! Csak légy spontán és tölts kevesebb időt a közösségi médiában!

Amennyiben  szeretnél még több ötletet vagy inspirációt szerezni, csatlakozz hozzánk Facebook csoportunkban, az Online Marketing Inspirációkba!

Spend Less Time On Social Media With Spontime


Ajánlott bejegyzések