Sütik kezelése

Így fogunk ténylegesen pénzt keresni Facebookon?

Szerző: ,
pénzt keresni Facebookon

Az utóbbi évek leggyakrabban vitatott kérdése egyértelműen a “Hogy lehet pénzt keresni Facebookon?” volt. Kezdetekben ugyan inkább a brandépítési célok lebegtek minden vállalkozás lelki szeme előtt, ám a mostanában zajlott változások következtében már az instant vásárlás sincs kizárva, azonban ez még mindig nem egyenes válasz a kérdésre.

Úgy néz ki megelégelték ezt a Facebooknál is, és már tesztelnek egy folyamatot, aminek hála egyenesen az arckönyvtől jöhet bevételünk, mégpedig a YouTube után elsőként bevállalva ezt az opciót, ahol ugye már régóta jár fizetség a nagyon népszerű videók feltöltőinek.

Az amerikai felhasználók között keringő kérdőív szerint sikerdíjas utalásokról ugyan egyelőre nincs szó, viszont bevezetésre kerülhet egyfajta becsületkasszás rendszer, ami lehetőséget biztosítana a plusz bevételszerzésre. Ezt valószínűleg nem kell túlmagyarázni, de nagyjából úgy nézne ki a dolog, hogy az olvasó némi befektetett összeggel honorálhatná a számára érdekes tartalmakat, illetve a szerzők ily módon gyűjthetnének forrásokat különböző projektekre, a közösségi finanszírozáshoz hasonlóan.

A felmérés létezése persze közel sem garancia arra, hogy ez a közeljövőben megvalósul, ám mutatja, hogy a Facebook további frissítéseken dolgozik.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket, illetve téged a Facebook csoportunkban,
ahol további hasznos információkat találhatsz!

Facebook Is Looking Into Ways For Users To Monetise Their Posts


Hasznosnak találtad a bejegyzést? Csatlakozz hozzánk facebook csoportunkban vagy like-old az oldalunkat, hogy elsőként értesülj a webmarketing világát érintő hírekről.

Ajánlott bejegyzések