Sütik kezelése

Instagram Stories – ha van egy jó történeted

Szerző: ,

Az egész világ az Instagram újításáról beszél, ami az Instagram Stories nevet kapta. A reakciók különbözőek van aki szereti, és van akiket hidegen hagy. Közben pedig mindannyian egyetértenek abban, hogy ezt a Snapchatről másolták, bár a fő funkciók még hiányoznak, mint például a filterek és a lencsék. Azonban az Instagram Stories-nak van valamije, amire minden Snapchat fanatikus féltékeny lesz. Mostantól a már meglévő képeidet, videóidat és boomerángjaidat hozzáadhatod a telefonodról az instára.

Csak egy mozdulat kell hozzá

A bevezetés első pár órájában sokan nem tudták, hogy pontosan mit is kell csinálniuk ahhoz, hogy a képeiket hozzáadják az Insatgram Stories-hoz. Eddig még az Instagramot sem nagyon zavarta, hogy a felhasználók nem tudják, hogy mit kell csinálniuk, ezért mi most segítünk, hogy ez a kérdés tisztázódjon.
Ha hozzáadsz valamit a stories-hoz, akkor egyszerűen csak húzd el a feltöltött fényképet, videót vagy boomerángot. Természetesen szerkesztheted a posztodat úgy, ahogyan te szeretnéd (írhatsz rá szöveget, rajzolhatsz rá etc.)

Ne felejtsd el, hogy csak akkor adhatsz hozzá bármit is a sztorijaidhoz, ha az az elmúlt 24 órában készült!
Egy kis segítő gif, ha még nem tiszta, hogy mit is kell pontosan csinálnod:

instagram

Ezzel vajon megszűnik a Snapchat hatalma? Mi már várjuk, hogy mikor vágnak vissza az Instagramnak egy újítással. Az biztos, hogy a következő időszakban sokkal nagyobb verseny lesz a közönség kegyeiért!

Amennyiben  szeretnél még több ötletet vagy inspirációt szerezni, csatlakozz hozzánk Facebook csoportunkban, az Online Marketing Inspirációkba!

How To Add Existing Photos Or Videos To Your Instagram Stories


Hasznosnak találtad a bejegyzést? Csatlakozz hozzánk facebook csoportunkban vagy like-old az oldalunkat, hogy elsőként értesülj a webmarketing világát érintő hírekről.

Ajánlott bejegyzések