Sütik kezelése

Készülj fel, mert változik a Twitter

Szerző: ,

A csiripelő madarunknál is fontos átalakulások fognak történni. Már írtunk arról, hogy a Twitteren a 140-es karakter limit él, ami azt jelenti, hogy a linkek, válaszok (@reply), hashtagek ebbe beletartoznak, viszont most úgy néz ki, hogy ez a szabály változni fog. A felsorolt dolgok mostantól ugyanis nem tartoznak bele a limitbe.

A Twitternél azt remélik, hogy ez majd segít az embereknek abban, hogy jobban részt vegyenek a beszélgetésekben a felületen és aktívabbak legyenek. Már egyre több felhasználó jelezte, hogy a kevés karakter miatt, rövid válaszokat tudnak adni, ezért a viták meghalnak.

Képek, videók vagy bármilyen más rögzítések már nem számítanak bele a 140 karakterbe, ami igazán jó hír! Plusz lesz egy retweet gomb is saját üzenetedre, így a régebbi tartalmakat is újra megoszthatod.

változik a twitter

Az újítások az elkövetkezendő hónapokban jöhetnek. A Twitter a fejlesztőinek minden lehetőséget megad, hogy elvégezzék a szükséges változtatásokat a színfalak mögött, mielőtt a felhasználókhoz eljutna a frissítés.

Mivel változik a Twitter  legalább 22 karakterrel nő majd a lehetőséged, hogy extra szavakat csempéssz bele az írásaidba. Bár ez nem hangzik soknak, mégis érdemes lehet ezen elgondolkodni! A kommunikáció mindenesetre változni fog a bővítéssel.

Ha  szeretnél még több ötletet vagy inspirációt szerezni, csatlakozz hozzánk Facebook csoportunkban, az Online Marketing Inspirációkba!

Twitter is making important changes to its 140-character limit, and ditching the terrible ‘.@mention’ feature


Ajánlott bejegyzések