Sütik kezelése

Miért jó a Magento?

Szerző: ,
Magento webáruház

A HRENKO Web Solutions and Consulting csapata már jó ideje dolgozik Magento webshopokkal. Most csak röviden szeretnénk összefoglalni, hogy miért ezt a rendszert választottuk.

A 2008 -ban piacra dobott Magento egy nyílt forráskóddal rendelkező webáruház keretrendszer, amely az Bay tulajdonában van. A nyílt forráskódnak köszönhetően a webshop motor ingyenesen is hozzáférhető bárki számára és rugalmasan bővíthető, fejleszthető tovább.

A Magento piac egyik vezető portálmotorja, amely teljes körű üzleti megoldást kínál az e-kereskedelemnek a funkciógazdagságával. Az  rendszer az innovatív trendeket követi, rugalmasan alkalmazkodik a mobil felületekhez is, tehát igény esetén reszponzív megjelenést biztosít a webáruházaknak, és minden tekintetben mobilbarát. Adminisztrációs felülete egyszerű, könnyű feltölteni és módosítani a termékeket. Fontos tudni róla azt is, hogy könnyedén illeszthető a fontosabb online fizetési rendszerekhez.

A webshopok esetében az is fontos, hogy a felhasználó könnyedén eligazodjon a felületén. A Magento egyedi szűrőrendszerével a keresés is felhasználóbarát, és mivel tökéletesen fel van készítve a WordPress integrációra, könnyedén tudunk vele kialakítani bármilyen egyedi designt és felhasználóbarát felületet.

Világcégek is ezt a Magento webshopot használják

 

A Magento teljesen testreszabható, ingyenes és, igény esetén, fizetős modulokkal egyaránt bővíthető. A webshop keresőoptimalizálás is megoldható, a termékeknél lehetőség van minden meta információ megadására, amelyeket a rendszer hatékonyan kezel – ez egy több tíz- vagy százezer terméket listázó webshop esetében kiemelten fontos.

Számos nagy márka is a Magento rendszerét választotta az elmúlt években: a Samsung, a Nespresso, az Olympus vagy Ford is erre a webshopmotorra építi saját online e-commerce oldalait.

Ha szeretnéd alaposabban megismerni a HRENKO Magento webshopra épülő munkáit, tekintsd meg a referenciáinkat. Egyik legnagyobb forgalmú ügyfelünk, a LifeTilt! webáruházát, vagy a Monessa matracáruház oldalát is ezzel a rendszerrel valósítottuk meg.


Hasznosnak találtad a bejegyzést? Csatlakozz hozzánk facebook csoportunkban vagy like-old az oldalunkat, hogy elsőként értesülj a webmarketing világát érintő hírekről.