Menü

Mindenki számára elérhető az élő közvetítés Facebookon

Mark Zuckerberg stílszerűen a Facebookon jelentette be a legnagyobb közösségi portál legfrissebb újítását:
„Mintha egy tévékamera lenne a zsebedben” - írta Mark.
Amiről pedig szó van: 2016. áprilisától minden felhasználó számára elérhető a Facebook stream szolgáltatása, a Facebook Live, amivel bármikor, bárhonnan élő videóval jelentkezhetsz be. A frissítés a hírrel ellentétben ugyan egyelőre még nem érhető el minden felhasználó számára, napokon belül biztosan frissül majd és szép fokozatosan vehetjük birtokba.

élő közvetítés Facebookon

Egyébként korábban is elérhető volt az élő közvetítés Facebookon, viszont eddig csak az üzleti célú oldalak számára. Mostantól azonban bárki közvetíthet valós idejű videókat, melyek a live stream letelte után is elérhetők lesznek az üzenőfalon, normál videó formájában. Ezzel egy időben a reakciók is valós időben jelennek majd meg, vagyis a nézők a videók különböző pontjain tudnak reagálni. A visszajátszásban pedig meg is nézhetjük ezeket az adatokat, valamint a nézőszám figyelemmel követése is támogatott lesz, méghozzá az adás bármely pontját tekintve, nem csak az egész adásra vonatkozóan.

Nagyon várjuk az új opcióval kapcsolatos első élményeket, de amíg te is vársz, töltsd le a közösségi média hatékonyabb kihasználásáról szóló legújabb e-bookunkat a linkre kattintva, illetve csatlakozz hozzánk a Facebook csoportunkban!

blog