Menü

Shapr - az álláskeresők Tindere

A Shapr megalkotása egy nagyszerű ötlet volt, hiszen sokan gondolkodtak már arról, hogy a Tinder több, mint egy társkereső applikáció. Az alkalmazás használata közben létrejövő matchek, nemcsak a személyes kapcsolatainkban játszhatnak szerepet, hanem a szakmai életünket is javíthatják. A Shapr ugyanúgy működik, mint a Tinder, kivéve, hogy itt az üzleti hálózatépítés a fontos. A koncepció ugyanaz, az algoritmus a profilod alapján megadott kritériumoknak megfelelően mutatja a lehetőségeket, innentől kezdve pedig rajtad áll, hogy szeretnél-e többet megtudni a másik félről. Ahhoz, hogy a Shapr működhessen először le kell töltened (már elérhető iOS-en és Androidon is). Regisztrálhatsz a LinkedIn profiloddal vagy az e-mail címeddel, de mi inkább az előbbit ajánljuk professzionális okokból. Miután csatlakoztál, véglegesítsd a profilod és használj 10 kulcsszót, ami az érdeklődési körödnek megfelelő. Azután jöhetnek a lehetőségek! Mielőtt elkezdenél az ismeretlenek között válogatni, azt javasoljuk, hogy a profilod fejlécét töltsd ki, hogy mindenki lássa mi az, amit keresel. Ez az extra információ segíthet abban, hogy a többi felhasználó lássa miért érdemes felvenni veled a kapcsolatot. Ez támogat abban, hogy megtaláld a megfelelő embereket. shaprTermészetesen az alkalmazásnak szüksége lesz arra is, hogy megadd a helyzeted, így könnyebben tudsz azokkal kapcsolatba lépni, akik a közeledben élnek vagy dolgoznak.

Innentől kezdve, pedig olyan, mint a Tinder.

Az algoritmus felhozza majd, a szerinte neked megfelelő embereket. A döntés utána a te kezedben lesz! Ha valaki érdekel, akkor húzd jobbra, ha nem megfelelő, akkor balra. Abban az esetben, ha a másik fél is hasonlóan határoz veled kapcsolatban, akkor megtörténik az egyezés, azaz match alakul ki. Ettől a pillanattól kezdve, már üzeneteket is küldhettek egymásnak és akár találkozót is megbeszélhettek.shaprAzok, akik kipróbálták már az appot, eddig pozitív visszajelzéseket adtak. Akik munkát keresnek vagy csak szeretnék bővíteni az ismereteiket, ez egy jó lehetőség! Ugyan kis hazánkba még nem érkezett meg a magyar változata, de ha külföldön egyre többen alkalmazzák, akkor nálunk is hamarosan elérhető lesz.

Amennyiben szeretnél további ötleteket és inspirációt gyűjteni, csatlakozz hozzánk Facebook csoportunkba, az Online Marketing Inspirációkba.

Shapr Is The “Tinder” For Professional Networking

blog