Sütik kezelése

Szerezd meg hát mind – Pokemon Go

Szerző: ,

Tudod, hogy mitől van megőrülve a világ? Az egyik legújabb és legkedveltebb applikációtól, amit július 6-án kiadott a Niantic Pokemon Go néven. Az év egyik legnagyobb piaci sikere lett. Mivel már 1996-ban is imádták, most a 10 éves évfordulójára ismét visszahozták letölthető formában. A helyszín alapú játék egy virtuális valóságot hoz be az életünkbe, ami annyit tesz, hogy ezeket a random elhelyezett figurákat le tudjuk vadászni és sokak örömére csatákat is tudunk vívni a többi felhasználóval.

Már a bevezetése napján felrobbantotta az internetet a hír, hiszen mindenhol erről volt szó. A Twitteren szerdától vasárnapig 130.000 tweet került fel a platformra, alig egy óra alatt.

A sikert több márka is érzékelte, ezért azonnal belefogtak a marketing tevékenységekbe, hogy felkeltsék a felhasználók érdeklődését.

Nézzünk ezekből pár példát:

pokemon go

pokemon go

pokemon go

pokemon go

pokemon go

A legújabb információk szerint, pedig az app már saját üzenet küldő rendszert vezetne be. Szeretnék ha a felhasználók tudnának egymással kommunikálni, megosztani a stratégiájukat és ezáltal egy közösséget is létrehozhatnának a jövőben. A chat neve, pedig GoChat lenne. Ezt úgy kell elképzelni, hogy ha a játékosok hatótávolságon belül vannak, akkor akár beszélgetni is tudnak egymással.

Úgy látjuk,  hogy rengeteg lehetőség rejlik egy ilyen applikációban, kíváncsian várjuk a fejleményeket, hogy hogyan fogják a továbbiakban fejleszteni és meddig lesz sikeres.

Amennyiben  szeretnél még több ötletet vagy inspirációt szerezni, csatlakozz hozzánk Facebook csoportunkban, az Online Marketing Inspirációkba!

 

In Less Than a Week, Pokémon Go Has More Than 6 Million Mentions on Twitter

Pokémon Go Already Has Its Own Standalone Messaging App


Ajánlott bejegyzések