Sütik kezelése

Szponzorált tartalom csak hiteles oldallal

Szerző: ,
szponzorált tartalom csak hiteles oldallal

A Facebook a közelmúltban sok új változást eszközölt, ebből az egyik amit most szeretnénk kiemelni, az a márkás tartalmak elhelyezése. A közelmúltban egymástól eltérő cikkeket lehetett erről olvasni, ezért totális képzavar alakult ki. Úgy gondoltuk jó, ha tisztázzuk mi is ez az új dolog.

Tehát szponzorált tartalom csak hiteles oldallal hozható létre! Ezeket az oldalakat ellenőriztetni kell, majd ha a hitelesítés véget ért, utána egy kék megjelölés fog megjelenni az oldalon. Ha ez a kék jelvény hiányozna az oldaladról, akkor nem tudod majd hirdetéssel elérni az embereket.  Valószínűleg elég sokan nem fognak ennek az új szabálynak örülni.

Ha rendelkezel egy hiteles oldallal és szeretnél hirdetést feladni, akkor egy konkrét útmutatást kell követned, amely magába foglalja a szponzor betaggelését, így sokkal átláthatóbb lesz a megjelenítendő tartalom. Ha bejelölsz rajta valakit, akkor hozzáférést biztosítasz neki, hogy ellenőrizni tudja az adatokat, hogy az adott hirdetés hogyan is teljesít.

Hogy ez mit is jelent a marketingesekre nézve?

Ha az oldal amit kezelsz nincs hitelesítve, akkor nem tudod a termékedet vagy szolgáltatásodat fizetett hirdetésként megjeleníteni. Ezenkívül nem küldhetsz linkeket, képeket, vagy olyan linkeket amelyek különböző termékinformációkat tartalmaznak.

Ha még több információt szeretnél, hogy ez hogyan is néz ki, akkor a linkre kattintva megnézheted: A Facebook márkához kapcsolódó tartalmakra vonatkozó szabályzata.

Ha  szeretnél még több ötletet vagy inspirációt szerezni, csatlakozz hozzánk Facebook csoportunkban, az Online Marketing Inspirációkban és gyere el a workshopunkra!

No Sponsored Content on Facebook Unless You Have a Verified Page


Hasznosnak találtad a bejegyzést? Csatlakozz hozzánk facebook csoportunkban vagy like-old az oldalunkat, hogy elsőként értesülj a webmarketing világát érintő hírekről.

Ajánlott bejegyzések