Sütik kezelése

Telegraph – teszteld írásaid a legújabb platformon

Szerző: ,

A titkosított üzenetküldő szolgáltatás a Telegram, amely a Messenger egyik nagy ellenfele, úgy döntött, hogy túllép a funkcióján és saját publikációs platformot hozott létre, a Telegraphot.

A Telegraphnak nem lesz könnyű dolga, hiszen nem ő az egyetlen a versenyben. Ott van még a Twitter és a Tumblr is, amelyek már több bebiztosították magukat. A két példát említve mégis van egy különbség, amelyet kiemelnénk, mégpedig az, hogy az új platform kifejezett célja a blogolás és az, hogy ezt a lehető legkönnyebben elérhetővé tegyék mindenki számára. Ez lehetőséget ad arra, hogy “gazdag üzenetet” hozz létre, tehát nem lesz ott számláló, mint a Twitternél, hogy hány karaktered maradt még. Természetesen a beágyazott linkekről sem kell lemondanod. Ugyanúgy működnek, mint a Vimeo, YouTube vagy a Twitter.

A Telegraph azt a gondolatot követi, hogy az emberek által megosztott tartalmak minél összeszedettebben és impulzívabban jelenjenek meg. Itt megemlítenénk, hogy ők is tiszteletben tartják a magánéletet. Tehát valójában nem lesz saját blogod, még csak nem is kell választanod a különböző sablonok közül. Mindössze csak annyit kell tenned, hogy felmész a Telegraph oldalára és elkezdesz írni.

telegram

Nem fogod tudni menteni a vázlatot vagy módosítani a közzétett bejegyzéseket, időzíteni a jövőbeli posztokat. Nem lesz archívum, ahol visszatudod majd olvasni a posztjaidat. Csak írj és publikálj. Egy poszt, egy időben. Ha közzétetted, akkor megoszthatod. Csak ne felejtsd el engedélyezni a sütiket a böngésződben!

Ahhoz, hogy közzétegyél bármit is, nem kell a Telegramon felhasználót létrehozni, de ha mégis úgy döntesz, hogy regisztrálsz, akkor annak meglesznek az előnyei. A posztolt üzeneted azonnal megjelenik majd az alkalmazásban. És hogy mi a legjobb az egészben? Ezek az írások teljesen anonim jellegűek.

Ha kezdő íróként kíváncsi vagy az emberek véleményére, akkor itt megtudhatod a gondolataikat a blogbejegyzéseiddel kapcsolatban.

Amennyiben  szeretnél még több ötletet vagy inspirációt szerezni, csatlakozz hozzánk Facebook csoportunkban, az Online Marketing Inspirációkba!

Telegram Launches Its Own Publishing Platform


Ajánlott bejegyzések