Sütik kezelése

Új applikáció a láthatáron

Szerző: ,
applikáció

Félsz az élő streamingtől? Még sosem hallottál a Skype-ról? Akkor neked találták ki a legújabb applikációt az Alively-t, amelyet Vladim Lavrusik a Facebook egykori termékmenedzsere talált ki!

Tehát mi a különbség a Skype és az Alively között? Először is az Alively sokkal nagyobb szociális jelleggel rendelkezik. Annak ellenére, hogy hiányzik belőle az a fajta társadalmi megerősítés, amit megszokhattunk a különböző platformokon, mégis megadja a lehetőséget, hogy egy szűk körnek megoszthasd az élő videóidat. Mindent egybevetve az applikáció, azért jött létre, hogy a mindennapi élet pillanatait tudd megosztani a szeretteiddel és barátaiddal, legyél bárhol a világon.

Hogyan működik?

Először is nem kell regisztrálnod semmilyen szociális csatornán, az Alively régimódian működik. Ha a felhasználó feliratkozik a szolgáltatásra, akkor kap egy SMS-t, amivel aktiválnia kell az appot. Itt jön a csavar: az alkalmazás  az SMS továbbítására épít, tehát játszik az üzenetek továbbküldésével. Az üzenet először a platformra jut, megőrizve az eredeti minőséget, majd rögzítésre kerül, ezek után pedig innen fogod tudni tovább küldeni szintén SMS-ben, a befogadó is jó minőségben fogja megkapni a videót.

Továbbíthatod egy barátodnak vagy baráti társaságnak, mindössze csak annyit kell tenned, hogy az adatvédelmi beállításoknál kijelölöd, hogy kik azok, akik láthatják a videóidat. Ami érdekes, hogy ahhoz, hogy ismerőseid láthassák vagy fogadhassák ezeket a videókat nem kell telepíteni az alkalmazást, ugyanis az app az SMS-re támaszkodik.

applikáció

Ha ez túl régimódinak hangzik neked, akkor egyet kell, hogy értsünk. Azt várnánk, hogy egy ilyen szolgáltatás a társadalmi hálózatokon fut és a lehető legtöbbet hozza ki a modern üzenetküldő technikából. Ennek ellenére mégis van lehetősége betörni a digitális piacra, ahol a mobiladatforgalom mennyisége még mindig szűkös és az SMS még mindig domináns az üzenetküldő lehetőségek közül.

Szerintetek van esélye? Mennyi időt adtok ennek az új applikációnak?

Amennyiben  szeretnél még több ötletet vagy inspirációt szerezni, csatlakozz hozzánk Facebook csoportunkban, az Online Marketing Inspirációkba!

Alively Is A New App For Private Live Streaming


Ajánlott bejegyzések